Mihály Arkangyal jóskártyája szombat hajnalra: Hittel és megértéssel a jólét felé vezető úton.

Most el tudsz indulni egy teljesen másik úton, ami a bőséghez és a jóléthez vezet. Csak hinned kell bízni, magadban, a körülötted lévőkben, a barátaidban.

El tudsz indulni teljesen másik irányba amit Isten célul tűzött ki maga elé, ez a megváltás. Aki tesz érte, cselekszik részesül belőle, aki vár, és csak a spontán dolgok eljövetelében hisz, nem tesz érte, neki nem kerül a mézes bödönbe gyakorlatilag semmi.

A cselekedetek és nem az üres szavak térülnek meg, a tettek és nem a várakozás ami elhozza a sikert, a pénzt, és a csillogást, ennek velejárója a kényelem, a biztonság, a meleg, édes otthon. Ez mind-mind velejárói a jólétnek.

Csak el kell tundi különíteni a jót a rossztól, akkor nem érhet baj. Mert lesznek akik a kényelmes életért szeretnek meg, lesznek akik a személyedért. Ezt ketté kell tudni választani, ez a valódi felszabadulás érzése, amikor a pozitívat a negatívtól el tudod különíteni, különbséget tudsz tenni. Legyen az lehúzó élethelyzet, vagy olyan szituáció amit egy olyan ember teremt meg számodra, ami csak nyomorba dönt, és nem érdemled meg azt a fajta bánásmódot. Ez lehet áldozati szerep, lehet félre vagy söpörve, nem vagy megbecsülve a másik számára. Lehet lekezelő élethelyzet, arra vonatkozóan, erősíti benned azt az érzést, hogy nem vagy elég jó…!

Megerősítés: Uralkodónő lapja.

Pazar bőség. Adj életet az álmaidnak. Tápláld magadat és másokat.

A kártya szerint a kemény munka,és a kreativitásod nagy eredményeket hoz számodra. Midasz király aranyérintése a tied, bárminek szentelsz figyelmet, az növekedésnek indul. Házasság, gyerekek, anyaság, kreativitás-ezek mind pozitív hatással vannak rád, akár gyereket szeretnél, akár növényeket, vagy állatokat gondozni, vagy egy új terv, üzlet növekedését segíteni, a kreatív képességeid sikerhez fognak vezetni. Élvezd az élet gyönyörű dolgait, tudva, hogy megérdemled azokat. Gondoskodj a testedről masszázs, jóga, vagy más dolgok segítségével, amitől egészségesnek, elevennek érzed magadat.

Egyéb jelentések: Bőség. Időtöltés a természetben. Kreatív és művészi tervek kifejezése. Önmagad, vagy mások szerető táplálása. Érzelmi, vagy pszichikus egészség ideje.

Gabriel arkangyal a hírnök, aki a várakozó-és az adoptáló szülőket vezeti, vagy az újonnan született terveket. Hívd őt, hogy növeld a kreatív ötleteidhez szükséges inspirációt, és kérd, hogy adjon bátorságot, és lehetőséget, hogy kifejezhesd azokat.

Ha megteremted a bőséget és még jól is tudsz sáfárkodni az erőddel, úgy lehet teljes az életed, és kiegyensúlyozott minden kapcsolatod, legyen az munkahelyi, baráti, rokoni, családi akár szerelmi is.

Egyensúly megteremtése a cél.

Az egyensúly és önmérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várj a tökéletes időzítésre.

Az angyalok óvnak a hirtelen döntéstől, és a jelenlegi mozgástól. Ehelyett szánj időt a miértekre, és az egyensúlyra ebben a helyzetben. Jobb eredményt fogsz tapasztalni a jelenlegi körülmények átértékelésével, és egy újfajta megközelítéssel.

Ha a múltban hirtelen cselekedtél, meggyógyíthatod, és helyrehozhatod. Ha pedig drámai életváltoztatásokat szeretnél véghezvinni, a kártya arra kér, lassan és módszeresen közelíts a változásokhoz. Arra bíztat, hogy bátran dolgozz másokkal együtt, és lásd a dolgokat az ő nézőpontjukból is. Az álmaid manifesztálásához a kedvesség, és a szenvedély a kulcs. A megbocsátás gyógyít, és új kezdetekhez vezet.

Egyéb jelentések: Mérsékelt iram. Együttműködés és vegyes ötletek. Egyensúly a cselekvés, és a szemlélődés között. Jobb időzítésre várás.

Zadkiel arkangyal segít emlékezned, hogy ki vagy valójában a saját spirituális családodban: Isten gyermeke . Hívd őt, hogy növelje az önbecsülésedet és éreztesse, hogy értékes vagy.