Angyalkártya keddre: NATHANIEL ARKANGYAL jóslata: megtisztulás, átalakulás és felszabadulás angyala isten ajándéka

NATHANIEL ARKANGYAL

AZ ISTENI TŰZ ANGYALA

Nathaniel arkangyal a megtisztulás, az átalakulás és a felszabadulás isteni tűzének erejét hozza el.

Nathaniel tüze gyémánt lángú és az Isteni fény minden aspektusát hordozza. Ezért mindenki számára a helyzethez igazodva egyéni minőségben jelenik meg, amely a tűzpirostól, az aranyon át, az ibolyáig is megmutatkozhat. Bizonyos helyzetekben akár kék lángú elektromos tűznek is érzékelhetjük.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy belső erőd nagy forróság által szabadult fel a testedben. Van amikor az érzelmeid lobbannak lángra, máskor pedig az isteni inspiráció villanyozza fel a szellemedet. Mindez Nathaniel által lehorgonyzott isteni tűz által történik.

Nathaniel arkangyal a szellemi transzformáció isteni lángját közvetíti, hogy elégessük a régi gondolati sémákat, hitrendszereket, téves elképzeléseket és mindazt, ami akadályozza az isteni énünkkel való összekapcsolódást.

Nataniel arkangyal az isteni láng által segíthet abban, hogy megtisztítsuk anyagi, energetikai, lelki és szellemi tereinket.

Segít abban, hogy felerősödjön a motivációnk és megtalálhassuk a cselekvő akaratban a tiszta szándékot, amely összhangban van az isteni célunkkal.

Nataniel arkangyal nemcsak a lelki átalakulásban segít, hanem a mindennapi életünkben is, hogy változásokat hajtsunk végre ott ahol szükséges.

Az isteni tűz fellobbantja bennünk a szenvedély lángját, a teremtő tüzet, az akarati erőt.

Ha segítségül hívjuk Nathaniel arkangyalt és útmutatást kérünk tőle, akkor segíthet megtisztulni mindattól, amire már nincs szükségünk, ami hátráltatja vagy megrekeszti az életünket. Felismeréseket és útmutatásokat fogunk kapni általa látomások vagy álmok formájában, amelyek megnyitják szívünket az egyetemes energia áramlása előtt. Így sokkal nagyobb erővel indulhatunk el a változások és a vágyott új célok felé.

Nathaniel arkangyal szárnyai alatt védve érezhetjük magunkat, ami biztonságérzetetet ad és lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a lelki félelmektől és fóbiáktól. Hatására varázsütésre eltűnnek a kételyek, életünk kanyarulatai kiegyenesednek, és megnyílunk az igazság előtt. Egyfajta megvilágosodást tapasztalunk meg, mivel az isteni láng a szellemi világosság fényével ajándékoz meg bennünket.

Hívd meg Nathanielt az életedbe! Idézd meg, és hagyd, hogy az isteni tűz átjárja az egész lényedet.

Bizalommal és örömmel add át magad az isteni láng tisztító fényének. Nyisd ki a szíved és érezd, ahogy minden határ feloldódik, a régi minták szétmorzsolódnak és az illúziók világa, amelyben eddig éltél szertefoszlik. Hagyd magad mögött a múltat és köszönj meg minden tanítást, amely formált téged és oda vezetett ahol most vagy. Minden okkal és céllal történt. Semmi sem volt véletlen.

Engedd, hogy Nathaniel arkangyal megmutassa neked az új perspektívát.

Élvezd az új életed új lehetőségeit, amelyek megnyíltak előtted. Ne félj a jövőtől, ne engedd, hogy mások félelmei hassanak rád és a valóságoddá váljanak. A teremtő képzeletedet ne pazarold arra, hogy olyan látomást tartasz fent a jövőről, amely nem a te akaratod. Érezd a könnyedséget, a lét örömét, a pillanatok szépségét, a mindennapok apró ajándékait.

Kezdj el mosolyogni a Világmindenségre és biztosítalak arról, hogy ez nem marad viszonzatlan, megsokszorozódik, mert amit kisugárzol visszahat rád. Ahelyett, hogy valaki fölött ítélkeznél képzeld magad a helyzetébe és próbálj meg a szeretetbölcsesség látólencséjén keresztül más szemmel látni az életét. Ne erőltesd senkire a világnézetedet, ne vitatkozz azzal akivel nem érdemes. Hagyd, hogy az események szabadon bontakozzanak ki. Ne feledd, hogy mindenkinek megvan a maga célja, rendeltetése és útja.

Kérd Nathanielt, hogy legyen a segítségedre, hogy az isteni lángok erejével kioldhasd azt, ami nem te vagy és szabadulj fel!

Megerősítés: JEHUDIEL ARKANGYAL
A SZENT HÍVATÁS PATRÓNUSA

Más nevei: Jhudiel, Jegudiel, Yehudiel
Nevének jelentése: Aki dicsőiti Istent vagy Isten dicsérete
Ábrázolása: Koronát és Ostort tart a kezében

Jehudiel a munka angyala, bátorsággal, erővel és bölcsességgel áld meg, hogy véghezvihesd a feladataidat. Különösen azokat támogatja, akiknek hivatása az “isteni terv” megvalósítása, akik a munkájukat Isten dicsőségéért végzik, és magasabb célokat szolgálnak.

Üzenete: Minden munka dicséretes Isten szemében, amely által magasabb célok és szív erők lépnek működésbe. Isten a saját teremtő erejéből adott neked, kaptál egy életet és lehetőséget arra, hogy egy közös léttérben teremts. Bármit is teszel a mindennapokban, legyenek a cselekedeteid magasztosabb eszmékkel áthatottak és szeretetteljesek.

A szolgálat felemeli a lelket. Lásd meg a magasabb céljaidat, amiért a sors oda vezérelt, ahol vagy. Részese vagy a nagy közös Isteni tervnek, és az, ami általad teremtődik, fontos és nélkülözhetetlen. Láss át a színfalak mögött zajló eseményeken, minden és mindenki egy magasztosabb Isteni célt szolgál, még akkor is, ha ez éppen nem is látszik abból a perspektívából ahonnan szemléled a történéseket. Öltöztesd díszbe szívedet és tud Isten egy csodás egyedi és különleges társteremtője vagy. Ha elfeledted feladatod, s nem találod igaz hivatásod, hívj és én segítek. Ha elfáradtál és elcsüggedtél, én megújítom tenni akarásod forrását. Ha céljaidat szem előtt veszítetted, én újra láthatóvá teszem számodra.

Mindig a szolgálatodban” Jehudiel arkangyal

Segítsége:
– Segítségével megtalálhatod azt a hívatást, amely a legjobban illik hozzád
– Segít jó munkát találni, amely által kamatoztathatod képességeidet
– Segít a munkavégzésben, erőt ad a kivitelezéshez
– A munkában új ötleteket és lehetőségeket hoz
– A munkahelyi kapcsolatok javításában segít
– Segít a megfelelő munkahelyi légkör megteremtésében
– Segíti az eredményes munkavégzést
– Vezetőket támogatja, hogy jól tudjanak bánni az alkalmazottakkal
– Segít a vezetői képességek elsajátításában
– A határidős munkák időbeni elvégzését is segíti
– Probléma megoldása a munkában és munkahelyen
– Megtalálni a belső békét a munkahelyi stressz közepette
– Segít abban, hogy véghez tud vinni Isteni céljaidat
– Szent Hivatás beteljesítésében Isteni erővel támogat