Heti Holdnaptár (március 18-25.): Rák hold vizével: beindulnak a tisztító, méregtelenítő folyamatok!

A Rák holddal induló hétfő: megalapozza a családi összetartó energiákat, rendezi a sorokat.

A hét első három napja erről szól, család, szülő-gyerek kapcsolat, stb. E körül forog minden, akár negatív vagy pozitív.

Ami mély érzelmeket mutató rák hold, gyógyulási folyamatokat is beindít, ami sok-sok pozitív, eseménydús hozadékot jelent emberi kapcsolódásainkra!

Kedden már az Oroszlán holddal folytatódik az érzelmeink jelölője. Ami tüzes, szenvedélyes, lendületes, tetterős energiákat kölcsönöz mindenki számára. Az oroszlán jegyet a Nap bolygó uralja, ez személyiségünk jelölője. Belső énünk megváltozásával tudunk haladni az úton, megalapozni a jövőnket.

Az egész hétvégét a rendszerezés, a rendezés, és a szervezés járja át. Szűz jegy uralma álló hold most beindul olyan értelembe, hogy otthonunkat rendezzük, és egyszerű rendrakásnak is kedvezzen! Merkúr uralma alatt álló hold most tudatnak ad főszerepet, szellemi energiáknak ad zöldutat. Azaz szellemiséggel tudunk megoldani bármilyen jellegű feladatot, ha úgy tetszik, problémát!

Összességében, felkészülés hete, amely felkészít a Húsvét eljövetelére, tisztító folyamatokat és gyógyulást is beindíthatja. Elérve családi összetartó energiákat, és baráti, szerelmi szálakat is szorosabbra fűzheti. A hétvége kifejezetten otthonteremtésnek, rendrakásnak kedvez.
Röviden tömören: A Felkészülés hete Tisztulás jegyében.

Megerősítés: Tiszteld a valódi érzéseidet!

Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra buzdítanak, hogy hallgass a valódi érzéseidre, és kövesd azokat. Ne csapd be magad, és ne magyarázd meg, hogy elfogadható dolog letagadni az igazság belső hangját.

Él benned egy nagyon bölcs belső tanácsadó. E bölcsességforrás fizikai és érzelmi szinten is beszél hozzád. Talán vannak olyan megérzéseid, amelyek hangosan szólnak hozzád, vagy bizonyos helyzetekben fizikai reakciókat mutatsz, például megfeszül az állkapcsod vagy ideges lesz a gyomrod. Lehetséges, hogy a szíved egy konkrét földrajzi hely, egy speciális karrier, vagy egy bizonyos kapcsolattípus felé vonz. Érezheted úgy, hogy kénytelen vagy kilépni egy elfogadhatatlan helyzetből.

A tündérek tudják, hogy fontos figyelni az érzéseikre, és azt kérik tőled, hogy te is tedd ezt.

 

Azt mondják, “Kérlek, ne becsüld le azt, amiről a szíved mélyén tudod, hogy igaz. Kövesd az érzelmeidet, mivel azok jelentik a belső iránytűdet, amely hazavezet téged, hogy melegben, biztonságban, védelemben és örömben legyen részed.” Ha nem világos számodra, hogy milyen érzelmeket ész át, írd le a gondolataidat és az érzéseidet egy naplóba. Ez segíti a tisztánlátást és a megértést.

Megerősítés: Hallgatok a valódi érzéseimre, tiszteletben tartom és követem azokat, mert tudom, hogy ezek jelentik a választ imáimra.