Április 17. szerda: Karmikus leckék, feldadatok felszínre kerülnek, megoldást nyer sok minden.

 

Több életterületre felteheted az i-re a pontot, megoldásra kerülnek régi rossz helyzetek, most ha úgy tetszik kitisztul minden.

Másképp látod az életet, világodat is. Ami azt jelenti más nézőpontból – bölcsebben, okosabban – tudsz szemlélődni – dönteni, választani, ha kell.

Érintett kapcsolatok: pár, munkahelyi, baráti, családi-rokoni, szimpla ismeretség hozhat karmikus megoldásokat és felismeréseket. Ez úgy jön el – hirtelen-váratlanul- mint a tavaszi szellő a ligetben az új virágszirmok felett.

Már tudod csak abból tudsz választani, ami adódik, nem kell más után feleslegesen vágyódnod azért, boldog légy!

A 17-es szám mindig karmikus, régmúlt sebek felszínrehozatalát is jelöli, azt, hogy végre nézz szembe a hibáiddal, sérelmeiddel, ne a sebeidet nyalogasd, hanem lépj a cselekvés pályájára, úgy tetszik mezejére! Mert ez hozza el számodra a világosságot, áhított lelki békét.

A mai napba bele van kódolva az új kezdetek témája is, tehát most amibe fogsz, bearanyozódig, és fénnyé lesz, sötétség helyett.

Merj lépni, merj kilépni abból ami rossz, nem szolgál téged, hogy jobb és életigenlőbb szemlélet vegye át a helyét!

A mai nappal régi berögzüléseket amelyek lefelé húznak, pl. negatív közeg, vagy kapcsolat, akár rossz szokás (túlevés, dohányzás, alkohol, egyéb szerek, stb…) el tudod hagyni, mert helyette, másik sokkal pozitívabb tevékenységbe kezdhetsz, vagy új ismeretségek által megnövekedik az önbecsülésed is, ami által sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Emberi kapcsolataid kivirágoznak, és sokkal üdébb-frissebb leszel fizikai-érzelmi-tudati szempontból egyaránt.

Megerősítő áldás: Szerelem Angyalai jóskártya segít!

Ez a lap annak bizonyítéka, hogy a szerelemért mondott fohászodat meghallották az angyalok. Az éteri lények egy különleges csoportja, a szerelem angyalai felügyelik a szív dolgait. Ezek az angyalok azt sugallják, hogy szerelem köszönt az életedbe.

A valódi lelki társ azonban csak akkor bukkanhat fel, ha egyértelműen megmutatod, mit vársz el a partneredtől.

A szerelem angyalai ezért arra kérnek, hogy magad is változtass, élj egészségesebben, fejleszd a képességeidet, tanulj, keress új hobbikat. Minél inkább rábízod magad a megérzéseidre, a szerelem annál hamarabb rád talál. Lehetséges értelmezések: A személy, akiről kérdezel a lelki társad. * Jelenlegi kapcsolatodban örömteli változás várható. * Megtanulod szeretni magad.

Megérzésedre hallgatva nem sokára találkozol egy különleges személlyel. * Hallgass a megérzéseidre a tornát, diétát és más önfejlesztő változásokat illetően. Imádság: „Lelki társam őrangyalai, köszönöm, hogy arra ösztönzöl minket, hogy jó irányban változtassunk az életünkön, és felkészítetek minket a találkozásra és a szerelemre.

Köszönöm, hogy segítetek, hogy felismerjük és megszólítsuk egymást, hogy esélyünk legyen egy valódi, meghitt kapcsolat kialakítására.