Felemelkedett Mesterek üzenetei Bőség áldásával érkezik a jólét érzése!

Megérkezik a bőség és a jólét érzése feléd, ami meghozza a fellendülést az életedben, és a kapcsolati rendszeredben is.

Belső gyermek felébredése.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

A kisgyerekekre úgy vigyázunk, hogy figyelünk rájuk, játszunk velük és megöleljük őket.

A bennünk élő belső gyermek pontosan ugyanilyen gondoskodásra vágyik. Ez a kártya arra is kér, hogy légy türelmes magaddal, mivel fejlődési és érési folyamatodon a saját tempódban mész keresztül.

Ha úgy érzed, hogy nem törődnek veled és nem becsülnek meg, az valószínűleg azért van, mert figyelmen kívül hagytad a benned élő belső gyermek igényeit. Neki is éppen úgy szüksége van a mindennapos törődésre és figyelemre, mint minden gyermeknek. Ez magában foglalja azt is, hogy következetesen pozitív visszajelzéseket adunk neki. Most öleld meg magad egy pillanatra, és mondd el magadnak (gondolatban vagy fennhangon): “Szeretlek!

Isten csodálatos és tökéletes gyermeke vagy!

A mai napon szánj egy kis időt a játékra. Ez történhet valamilyen szervezett formában, például elmehetsz egy vidámparkba vagy egy játszótérre, vagy lehet valami spontán dolog, mint ostoba viccek mesélése egy barátoddal. Kialakul egy új, mindennapi szokásod, a belső kölyökre való vigyázás. Ez segít abban, hogy fiatalabbnak és élénkebbnek érezd magad, és végül eredményesebbé válsz majd. Tele leszel friss, új ötletekkel, és barátaid hamarosan azt fogják mondogatni, hogy milyen fiatalnak és kipihentnek tűnsz.

Időt és energiát fordítok magamra a rendszeres lazítással, játékkal és szórakozással.

Megerősítés: Csak mondom, hogy nem fog menni.

Nem fog menni, ha függsz. Nem fog,  azonnal beköltözöl a Férfihoz vagy Nőhöz, mert nincs saját otthonod, háttered, biztonságod. Úgy sem fog, hogy elvárod, hogy megoldja, kifizesse, megteremtse.

Teremtsd meg magadnak.

Nem azért, hogy te pasis legyél és túlemancipált, vagy izomrobot, hanem azért mert nem egy újabb Apát, Anyát kerestél, meg azért se, mert nem lehet ekkora terhet tenni valakire, akit elvileg szeretünk.

Mert beleroppan.

 

 

Nem fog menni a rejtett nyafogással, célzással, cicababa nyafival, hogy fizessék ki a számládat. Meg jöjjön a Gucci, meg a Carib, meg sportkocsi. Vagyis jöhet, de azért csúnya dolgokat kell tenni. Vedd meg magadnak. Hogy aztán ne sírj.

Árt a szépségednek.

 

 

Nem fog menni úgy sem, ha gyorsan szülsz, egy-kettő-hármat, vagy elvárod, hogy szüljön. Biztosítéknak. Mert akkor majd nem hagy el. Mert akkor majd még jobban beleroppan és ahhoz sem lesz ereje, maximum ezért nem. Meg azért mert szereti a gyerekeit. A gyerekeit. Nem azt, aki nem lett partner és nem a saját belső és külső biztonságából indult.

Csak onnan érdemes.

 

 

Mert úgy fog menni, ha együtt teremtjük. Partnerként. Akkor van közös siker. Szárnyalás. Cél. Jövő.

Azok az emberek akik tudják igazán együtt csinálni, teremtenek. És megy nekik. Az erők összeadódnak és jön vele a jólét, a szeretet, a kitartás.

A nő ne függjön. A férfi sem.

Akik maguk képesek teremteni, azoknak együtt is menni fog.

Barna Berni ìró