Március 12. kedd: Egy lélegzetvételnyi felszabadulással jön a valódi megváltás!

Őszinte, nyílt beszélgetések ideje.

Hittel és megértéssel a megoldások felé. Most spirituális tanításokkal tudsz igazán nagyot emelkedni, fejlődni, szintet lépni, ami elhozza számodra a valódi szabadság és felszabadulás érzését.

Átalakulásban és nagy változásban vagyunk, ami azt jelenti, hogy felfordul az életed, akár fizikai vagy lelki szinten egyaránt. Feltéve ha szellemileg is tudsz fejlődni, emelkedni.

Most megemelheted a rezgésszinted, ami igazán elindít az emberi kapcsolataid tisztulása felé.

Megtisztulnak az emberi kapcsolataid, ezáltal sokkal jobb munkakörnyezetben lesz részed, és a párkapcsolati, szerelemi dolgaid is megtisztulnak. Utat mutatnak abban az irányban, ahol világosság van sötétség helyett, ahol az őszinte szavak vannak üres ígéretek helyett, ahol megbecsülés van a tiszteletlenség helyett. Most egy egészen új világ küszöbén vagyunk, ahol lelki bántások oldódnak és nem feszültségnek indulnak, hanem blokkjaidat mint egy béklyói láncot levedled magadról, sokkal könnyedebben, nyugodtabban tekintesz a múlt hibáira, fájdalmaira, sebeire, és összetűzésire. Már nem úgy, mint egy bántás, egy mély lelki trauma, seb, hanem tanításként, áldásként, boldogságként fogod fel mindazt amit kaptál.

Megerősítő áldás: Gábriel Arkangyal áldása.

Inspiráció.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és közben képzeljük el, hogy a beszívott levegő kéklő fényként tölti meg testünket. Gábriel vezetni fog, hogy összekapcsolódhassunk Isten leheletével, az univerzum áramlásával. Gábriel elhárítja az akadályokat, megszünteti a feszültséget, amely megakadályozott abban, hogy örömmel és szeretettel töltsük meg életünket.

Az inspiráció azt jelenti, hogy rábízzuk magunkat Istenre. Ha lehetőségünk van rá, most néhány pillanatig képzeljük azt, hogy a mi leheletünk Gábriel lehelete. Így hamar ellazulunk, és elárasztanak a kreatív gondolatok.

Engedjük át magunkat a nyugalom áramlásának. A tudatos akarat csak ellenállást eredményez.

Előrelépési lehetőségek tárulnak eléd. Lesznek céljaid, beteljesült vágyaid.

Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.

Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.

Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket – akárki előtt.

Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között.

Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást.

Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet.