Angyalkártya Tavaszra: Érdemes várni rá…!

Szerelmi életedben isteni időzítés működik.

A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre.

Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre. Ez a lap arra emlékeztet, hogy érdemes várnod erre a kapcsolatra.
Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Hasonlóképpen, ha azon idegeskedünk, hogy: „mikor találkozom már a lelki társammal?”, akkor az aggodalom energiáját bocsátjuk ki az univerzumba.

A szerelem angyalai meghallották és megválaszolták a lelki társadért mondott imáidat, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy elhozzák neked. A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz. Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén. Kövesd a megérzéseidet, és bízz a kapcsolat időzítésében!

Megerősítés: Az én filozófiám az, hogy mit mondanak rólam az emberek, ahhoz semmi közöm.
Vagyok, aki vagyok, és teszem, amit teszek.

Nem várok el semmit és elfogadok mindent.
És ez megkönnyíti az életet. —
Olyan világban élünk, ahol a temetés fontosabb, mint az elhunytak, a házasság fontosabb, mint a szerelem, a külső fontosabb, mint a lélek.

Olyan csomagolási kultúrában élünk, amely megveti a tartalmat.
Sir Anthony Hopkins