Angyali útmutatás hétfő hajnalra: Munka, jólét, párkapcsolati emelkedés.

A mai energiák, két dologról szólnak, bőségteremtés és karrier, valamint szerelmi kérdéskör.

Ezen a két területen lehet most emelkedést tapasztalni, főként ha kellőképpen foglalkoztat is! Elmélyülsz benne.

Ha valami nem megy nem kell erőltetni, tartja a mondás. Ez a mostani helyzetre nagyon igaz, ha olyan munkád van, ami kényszer, nem igazán érzed jól magad benne, így akkor nem is lesz gyümölcsöző, és magad sem érted, hogy miért nincs pénzed? Hát ezért, mert nem szereted csinálni, nem bírod tiszta szívvel elvégezni a feladataidat, így a jólét érzése és a bőség sem talál meg. Csak olyan területre tör utat, amit tiszta jó szívvel gyakorolnak és végeznek.

Nem feltétlenül a legjobb megoldás az, ha csak azért csinálj valamit tegyél a dolgokért, sokkal inkább azért kell elvégezni a feladatokat, ha azt szívből jóérzésből teszed. Nem igazán tud utat törni az, ami kényszercselekedet eredménye. Ott blokk és akadályok születnek, nem jólét és szenvedély, tiszta érzések, amelyek szó szerint utat törnek a bőségnek, az anyagi javaknak és a karriernek. Ami aztán vonzza a továbbiakban a szerelem, a jó kapcsolatot. A beteljesülés érzését – ez mind-mind a jólét eredménye, velejárója.

A mai szám négyes, ez sok munkát, sorsfeldatot is jelent az életben, csak találd meg a megfelelő utat hozzá, ezáltal a szerelem elérkezik az életedben, ami bőséget is jelenti ha képletesen is.

Megerősítés: Fejezd ki a szeretetedet!

Menj, és cselekedj a szerelem nevében!

Ez a lap arra buzdít, hogy ragadd magadhoz a kezdeményezést a szerelmi életedben. Ez jelentheti azt, hogy felveszed a kapcsolatot valakivel, akihez vonzódsz, és randevúra hívod. Azt is jelentheti, hogy virágot, SMS-t vagy ajándékokat küldesz a kedvesednek.
A szerelem kifejezésekor ezek az érzések átzúdulnak rajtad.

Romantikus megnyilatkozásaid valójában számodra jelentik a legnagyobb ajándékot, mivel még jobban élvezed, ahogyan ezek hatására érzed magad. Minél több szeretetet adsz, annál több szeretetet élsz át. Természetesen gondoskodj arról is, hogy nyitott légy az Istentől, az angyaloktól és más emberektől hozzád érkező szeretet befogadására is.

Cél, nyílt, szívből jövő kommunikáció.

Őszinte beszélgetések ideje.

Őszintén beszéljétek meg egymással az érzéseiteket!

A szerelem angyalai szerint fontos, hogy a kommunikáció őszinte legyen a szerelmi életedben. Eddig olyan érzéseket tápláltál, amelyek elleplezték a szeretetet. Még mindig van idő a helyzet gyógyítására, ez azonban erőfeszítéseket igényel a részedről. Lehetséges, hogy elébe kell menned egy kellemetlen beszélgetésnek, és kockáztatnod kell, hogy felzaklatod a párodat. Végső soron azonban ez szükséges lépés kapcsolatotok egészségének biztosításához.

Szükség esetén kérj időpontot egy tanácsadótól, hogy megkönnyítse a beszélgetést. Az ilyen szakemberek a hibáztatástól a megoldás felé terelhetik a beszélgetést.

Akár egyedül kommunikálsz a társaddal, akár egy semleges harmadik fél segítségével, őszinte beszélgetéseitek végül személyes fejlődést eredményeznek. Tartsd észben, hogy nem tudod irányítani egy másik ember reakcióit. Csak annyit tehetsz, hogy őszinte vagy a te érzéseiddel kapcsolatban, és tudod, hogy mi az, amit te elfogadsz vagy nem fogadsz el egy kapcsolaton belül.

Az érzéseid megosztásával sokkal több esélyed van arra, hogy elmagyarázd párodnak az igényeidet, mint a néma szenvedéssel.