Február 29. csütörtök: Hirtelen, váratlan változások, radikális átalakulás küszöbén.

Beindul a sorskerék, ami azt jelenti sorsfordító feladatok, események várnak ránk.

Most egy őszinte, meghitt beszélgetést el lehet indítani, ami megmutatja mi a sors feladatunk, célunk, munkánk?

Először az önmagunkon végzett munka lehet fontos, majd maniszfesztálhatjuk a földies energiákat az anyagi javak tekintetében is.

Ami azt jelenti megtalálhat egy munka, új gyümölcsöző kapcsolati rendszerek vehetik kezdetét, amely sok örömet és boldogságot, gazdagságot, jólétet teremt.

Most megteremtheted az egységet az életedben!

Megerősítő áldás: Sikeres finanszírozás

Elképzelésedet ugyanaz a végtelen isteni bölcsesség támogatja, amely az ötletet adta neked. Ne engedd, hogy anyagi problémák akadályozzák a megvalósulását.

A közösségi finanszírozás, a társulás vagy más befektetési formák segítséget jelenthetnek számodra.
Ez a lap azt jelzi, hogy lesz pénz a terved megvalósítására, és értékelik a kemény munkádat. Ha ezt a lapot húztad, az annak a jele, hogy az ötleted isteni ihletettségű. Ha egyszer formát ölt és megvalósul, sok embernek segít majd, és az angyalok minden lépésednél veled lesznek.

A lap sok esetben azt üzeni, hogy kapcsolódnod kéne egy közösségi finanszírozással foglalkozó weboldalhoz, hogy anyagi támogatáshoz juthass, kapcsolatokat építhess, megerősödjön az önbizalmad, és megvalósíthasd ötleteidet, találmányaidat.

Ne panaszkodj!

Ha panaszkodsz, beleragasz az áldozat szerepébe, ami gátol a valódi spiritualitás elérésében. Istentől kapott erődet visszaszerezheted, ha tudatosítod magadban, hogy bővelkedsz a lehetőségekben, szabadságod pedig végtelen. Ettől megnő az önbizalmad, fejlődik az önérvényesítő képességed és a pozitív megerősítések hatására csodás lesz az életed.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy az anyagiakkal kapcsolatos panaszkodás biztos módja az anyagi problémák előidézésének.

A panaszkodás megerősít bennünket az áldozat-szerepben, hiszen azt sugallja, hogy valaki másnál van a hatalom és az irányítás. Ahhoz, hogy

visszaszerezd az életed feletti hatalmat, abba kell hagynod a panaszkodást és mások hibáztatását. Ez nem azt jelenti, hogy el kéne fojtanod az anyagiakkal kapcsolatos félelmeidet, vagy úgy kéne tenned, mintha minden rendben lenne.

Az angyalok megmutatják majd az utat, amit követned kell, hogy javuljon a hangulatod, a gondolataid derűsek legyenek, és megkapd a támogatást, amelyre szükséged van.