Angyali üdvözlet február végére: Változásra készen! Vigyázz, Kész, rajt, tűz!

Szaturnusz-Nap-Merkúr együttállás – 2024. február 28.

A beavatás beavatása. A belső istenire ébredés lehetősége.

A halak Szaturnusz nagyon-nagyon fontos energiája a jelen kornak, amely talán most még nehezen hihető, de az előttünk álló nagy utat alapjaiban meghatározó energia. Minden halak Szaturnusz kivételes, de a mostani nagyon más azáltal, hogy Neptunusz is a halak jegyében jár. Ilyen nekünk most élőknek még egy nem lesz, és mekkora lehetőségeket rejt.

Ez egy 3 éves időszak (2023. márciustól 2026. februárig), mely a mindennapok történéseit nézve hosszúnak tűnik, de összességében nagyon rövid, mert „csak” ennyi időt ad arra, hogy egy teljesen más minőségbe lépjünk.

Viszont a most felálló Szaturnusz-Nap-Merkúr együttállás megmutatja, hol tartunk ebben a folyamatban. Egyáltalán értjük-e mire készít Szaturnusz, mi felé haladunk, és azt is, hogy min érdemes még változtatnunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle.

Egy igazi beavató tanító energia. Már a Nap-Merkúr együttállás önmagában egy beavatás, amikor megtudunk magunkról valamit, ehhez kapjuk most Szaturnuszt, akiben ott van a minden tudása, igaz még nem a testben tapasztalva, de mégis a minden van benne. Ráadásul mindez a halak jegyében zajlik, ami életünk nagyon mély, nem tudatos energiája, a testiségen kívüli állapot. Ez így együtt tehát a saját magad belső tudatosságára, a belső mesterre való ébredés lehetősége, az eddigi utad megérkezésének pillanata és az arra való eszmélés, hogy valójában ki vagy emberként és isteniként egyszerre, vagyis mint isteni a testben mennyire vagy tudatos önmagadra.

Az együttállásuk által tehát lehetőséget kapunk arra, hogy meglássuk és megértsük azt, hogy felismertük-e már magunkban az isteni energiát, a jóságot, finomságot, önzetlen segítőkészséget, tudatosságot, amivel eredendően rendelkezünk, mindazt akik tulajdonképpen mi magunk vagyunk, az isteni a testben. És hol tartunk ezzel, mennyire vagyunk már ennek tudatában és hogyan működtetjük. Megtaláltuk-e már magunkban és mit látunk ebből a külvilágban másokban. Képesek vagyunk-e észrevenni ha csak egy pillanatra is magunkban, a másikban, az életben, a szépet, a jót, vagy csak a hibákat, rossz tulajdonságokat, a problémákat látjuk.

Valamint észrevettük-e már a világunk, tetteink mögött lévő nagy rendező elvet ami mindent mozgat, és terel is vissza a nagy egészbe, ezáltal rájöttünk-e már, hogy minden a nagy jóért történik, akkor is ha vannak helyzetek amikor nem úgy tűnik.

Ezt tanítja a Szaturnusz mióta a halak jegyében jár, de a Nap és a Merkúr által ez most kézzel foghatóbbá válik. Van ennek egy folyamata azáltal, hogy a Nap 2024. február 19-én, Merkúr 2024. február 23-án a halak jegyébe lépésével elindított efelé. Érdemes visszagondolni, hogy az elmúlt héten min mentél keresztül, milyen megéléseid voltak, milyen helyzetekbe kerültél, hogyan oldottad meg, egyáltalán megoldottad-e, te találtad-e meg rá a megoldást, és ami a legfontosabb, milyen élményt adott, a teljességet, vagy a káoszt. És mennyire voltál a történéseknek a tudatában a történés pillanatában, vagy akár így most utólag.

Ez az együttállás tehát megmutatja, hogy hol tartasz, és milyen új kört indítana el Szaturnusz-Neptunusz együttállása ha most indulna. Ha tetszik ami körülvesz, akkor már megérkeztél. Ha nem, akkor ez az energia az elmúlt hét eseményeiben megmutatta min érdemes változtatnod. Ezen gondolkodj el és tudni fogod.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: – Szeretsz?
– Szeretlek!
– Mindig?
– Mindig!
– Nem fog elmúlni?
– Nem.
– Biztos?
– Biztos! Biztosabb, mint a halál! ….
Sok minden elmúlik majd, de ez soha.
– Honnan tudod?
– Mert úgy fogom csinálni, hogy ne múljon el.”

Bizony! A szeretet nem csak egy érzés. Nem egy passzív, lustán elterülő élmény.

A szeretet egy nagy-nagy elhatározás. Aztán meg munka – sokszor igen nehéz munka – nem is a másikkal, hanem önmagunkkal. Azzal az énünkkel, amelyik azonnal harcba szállna az érdekeiért vagy messzire futna, nehogy fájdalom érje. A szeretet nem egy könnyű kis valami, nem egy súlytalan szócska. A szeretet küzdelem. Magunkkal – egymásért.

Orvos- Tóth Noémi