Angyali üdvözlet február végére: Megnyílik az Időkapu.

Tisztító Telihold.

Február 28.: Az idő szava!

Mindenképpen egy TISZTÍTÓ TELIHOLD minőségét kapta meg Földünk ezen tája.

Nálad mi az, ami LETISZTULT BENNED avagy a KÜLVILÁGODBAN?
Amit viszont elindított, az a LÉNYEG! … SORSOK fonalát nyitotta meg, és olyan időszövetek nyíltak meg, melyben ősi erők szabadultak ki a mélytudatból.

A mostani hét ezen a megnyitott kapukat nyitja még nagyobbra. 02.28-án a Vízöntő csillagtér JELENT tisztító vizében Napunk és a Merkúr beéri az ott időző Szaturnuszt, hogy az IDŐ URA Napatyával közösen BENYISSON és BEVILÁGÍTSON az Időszeleteidbe.

A Merkúr olyan kommunikációs helyzeteket hoz vissza, melyet valaha már megéltél, átéltél, csak ott és akkor ezt nem LÁTHATTAD ÁT, mert egyrészt vagy még GYERMEK voltál, vagy nem vetted észre, hogy ott és akkor MÁSOK FELHASZNÁLTAK valamiben.

Fejlődési utunkon a mostani időszak a BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁSÁNAK ideje. Milyen fájdalmakat temettél el?

A Nap – Szaturnusz – Merkúr találkozót az égbolt másik oldaláról Lilith figyeli az Oroszlán csillagtérből, az oroszlán nemző szerve alatt.

IDŐKAPU MEGNYIT: Azon idősíkokra nyit rá, ahol Lelkünk mélyén rejtőző sötét sebek (Lilithi Énünk) szakadnak fel: ahol a Teremtő erőnket, a Bölcsességünket, és a Jogosítványainkat használták fel Mások a Fizikai vagy a Szellemi Világban. … Ahol vagy tudatlanságunkban, jóhiszeműségünkből vagy segítőkészségünk okán, de ÁTADTUK az ERŐNKET!
Ha úgy érzed a mostani idősíkban, hogy megmagyarázhatatlan ok miatt érzékeny vagy, gyenge vagy, akkor ez a mélyrétegekben lévő időkapuk miatt lehetnek.

Kedves Vándor, … egyrészt most itt az idő a Gyermeki Éneddel beszélgetni, másrészt itt az idő beindítanod a „mosógépet”, hogy megtisztulhasson Lelked mély sebei.
Tiszta Igaz Fény világítsa be az Utad, Esztergomi Gréta

Megerősítő áldás: Anyánkkal való kapcsolatunk.

Ha az anyáddal kapcsolatos érzéseid gyógyulnak, a kívánságaid hamarabb és pontosabban kifejeződnek.

Delfinek áldása.

Ezt a kártyát húzva a menny azt kéri tőled, hogy engedj el minden anyádhoz köthető, megoldatlan problémát. Bízd az egész helyzetet a mennyre, tudva, hogy minden a Végtelen Szellem kezében van.

A helyzet váratlan módon is megoldódhat. Ne aggódj amiatt, hogyan gyógyul be a seb, bátran engedj el minden, anyáddal kapcsolatos alacsonyabb energiát, amelyeket zavarhatják életfeladatod teljesítését.

Ha átadod a mennynek az anyáddal kapcsolatos problémákat, szíved még inkább kitárhatod, hogy öröm és áldás áradjon az életedbe. Anyádnak is örömet jelent, ha boldognak lát, még ha esetleg nincs is tudatában ennek.

Légy kész megbocsátani és elengedni minden anyáddal, vagy a környezetedben, életedben bármilyen szeretet játszó nővel kapcsolatos problémádat, fenntartásodat, haragodat stb.

Belső házadat, szívedet megtisztítva új szeretet hullám, lehetőségek, bőség és gyógyító energia léphetnek életedbe.