Angyalok üzenetei Telihold éjszakájára: Kristályok gyógyító ereje.

A kristályok energiája támogat téged, és segít a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban.

Ez a kártya kettős jelentést hordoz a kristály szó szempontjából. Lehet, hogy csak az egyik vonatkozik rád, de az is lehet, hogy mindkettő.

Először is ez a lap az ásványok birodalmának kristályait jelképezi. Ezek az erős lények energiákat sugároznak, alakítanak át és erősítenek fel. Például a tiszta kvarc képes fokozni a médiumi tisztánlátást, a fekete obszidián hatékony oltalmazó, a rózsaszín rózsakvarc megnyitja a szívedet a szeretet előtt, és a lila ametiszt fokozza a spirituális rezgésedet.

Ez a kártya azt kéri tőled, hogy dolgozz kristályenergiával úgy, ahogyan a kapott útmutatást érzed: önállóan, egy kristálygyógyász segítségével vagy mások számára végzett kristálygyógyítással.

A második jelentés a „kristálynak” tekintett emberekre vonatkozik – vagyis a gyógyító energia csendes és érzékeny közvetítőire.

A legtöbb kristályember fiatal gyermek, tehát ez a kártya jelezheti azt, hogy egy kristálygyermeket nevelsz, vagy egy kristálygyermekkel dolgozol. Emellett az is lehetséges, hogy te magad hordozol kristálytulajdonságokat – különösen akkor, ha szelíd, halk szavú és természetszerető ember vagy.

Napfonatcsakra gyógyító ereje.

Biztonságos dolog számodra, ha erős vagy, és pozitív módon kezedbe veszed az életed irányítását.

Ez a kártya azért érkezett hozzád, mert az angyalok segíteni akarnak neked a hatalommal és az irányítással kapcsolatos kérdésekben. Először is meg akarnak nyugtatni, hogy valóban erős vagy. Te, aki Teremtőd képére és hasonlatosságára teremtettél, ugyanazokat a tulajdonságokat hordozod magadban, beleértve a hatalmat is. Nem számít, hogy érezed-e, vagy félsz-e a benned rejlő hatalomtól – valóban erős vagy.

Másodszor biztonságos dolog számodra, ha hatalmadat szeretetteljes módon használod. Az angyalok nem fogják megengedni, hogy visszaélj a hatalmaddal, és azok, akik igazán szeretnek téged, méltányolni és helyeselni fogják bátor szavaidat és tetteidet.

Tartsd észben, hogy a hatalom nem azonos az agresszióval, egyszerűen azt jelenti, hogy teljes mértékben hiteles vagy önmagaddal és másokkal.

Az angyalok arra is emlékeztetni akarnak, hogy senki más nem irányít és nem irányíthat téged az engedélyed nélkül. Mindig van választási lehetőséged, és az angyalok segíthetnek meghozni a döntéseket, ha kéred. Emellett abban is segítenek majd, hogy úgy érzed, jobban a kezedben tartod az életedet és spirituális képességeidet.