Angyali útmutatás szombat hajnalra: Szűz Telihold+10 Milliószoros teremtő nap mágiája.

 

Hatalmas teremtő erő rejlik a mai napban. A 10 Milliószoros teremtő napon, 100 x teremtő erővel bír minden kívánság, és vágy.

Ezért ezen a napon tudod a legjobban megalkotni, kigondolni a vágyaidat, álmaidat is.

Ezt a dupla pozitív energiát lehet gyógyításra és regenerálódásra is használni, ami azt jelenti, hogy most meg tudsz újulni, ha épp azt szeretnéd, vagy épp meg tudod váltani a világot is. A szó szoros értelmében egyaránt.

Rafael arkangyal imádsága.

A gyógyító angyal veled van, és támogatja gyógyító munkádat.

A gyógyításért mondott imáidat (önmagad és mások gyógyításáért) meghallgatta és megválaszolta Rafael arkangyal, az angyali birodalom legfőbb gyógyítója. Rafael arkangyal (nevének jelentése: „Isten meggyógyít”) útmutatást és ötleteket ad az egészségeddel kapcsolatban, tehát feltétlenül kövess minden megérzést a testedzéssel, az egészséges étkezéssel, a mértékletes ivással és dohányzással stb. kapcsolatban. Rafael arkangyal segíthet, hogy csökkentsd vagy felszámold egészségtelen sóvárgásaidat, ha erre kéred. A testedzés iránti motivációdat is fokozza majd.

Ha úgy érzed, hogy segítségül hívnak mások egészségével kapcsolatban (akik lehetnek a szeretteid, az ügyfeleid és/vagy állatok), akkor kérd Rafaelt, hogy irányítsa tetteidet és szavaidat. Rafael rajtad keresztül fogja küldeni Isten gyógyító energiáját, hogy az isteni fény és szeretet csatornája légy. Rafael emellett szívesen irányít a gyógyító munkával kapcsolatos tanulmányok felé, ha kéred.

Megerősítő áldás Telihold napjára: Szolgálat és alázat.

Minden szándékodat irányítsd a következő kérdés megválaszolására: „Hogyan tehetném jobbá a világot?”, és a Vonzás törvénye automatikusan gondoskodik majd a szükségleteidről.

Azért húztad ezt a kártyát, mert spirituális szolgálatra hívtak gyógyítóként vagy tanítóként. Az a gondolat, hogy nyilvános spirituális munkát végezz, idegességet válthat ki. Mindenesetre ne aggódj – ennek az aggodalomnak nincs jelentősége a szolgálatra való hajlandóságod szempontjából. Ez egyszerűen az ego küzdelme azért, hogy megszerezze az irányítást a félelmen keresztül. Ennek ellenszere, hogy felsőbb éned küldetésére koncentrálsz, amely az istenség szeretetteljes szolgálata.

Minden ügyfél vagy minden hallgató egy veled és a Teremtővel. Ugyanazon az egy szereteten és lelken osztoztok. Spirituális munkád arról szól, hogy kapcsolatba lépsz azzal az egyetlen hatalmas forrással az univerzumban. Tehát míg az ego az „én-aggodalmakra” kíván koncentrálni – mint például „Mi van akkor, ha nem tudom megtenni?” vagy „Mi van akkor, ha nem kedvelnek engem?” – . A felsőbb én teljes mértékben arra összpontosít, hogy szeretettel szolgáljon.

Felsőbb éned tökéletesen tisztánlátó, és az isteni gyógyító energiából merít. Ahhoz, hogy a felsőbb énedből kiindulva cselekedj, koncentrálj mások megáldására – ne pedig a lenyűgözésükre. Kezdj minden egyes foglalkozást vagy szemináriumot azzal, hogy megnyitod a szívedet, hogy minden érintettet szeress, és tedd fel a kérdést: „Hogyan tudok szolgálni?” Ezzel a felsőbb éned kezébe helyezed az irányítást.

Megerősítő áldás 10 Milliószoros teremtőnapra: Tündérek védelmi pajzsa.

Erős kötelék fűz a tündérekhez, és életcélod része az, hogy segíts az anyatermészetnek.

Azért húztad ezt a lapot, mert a tündérek tudatni akarták veled, hogy veled vannak, mint szellemi vezetők, és segítenek fizikai igényeid kielégítésében és életcélod beteljesítésében. A tündérek arra buzdítanak, hogy tölts időt a szabadban, és segítsd küldetésüket a talaj, a víz és a levegő megtisztításával. emellett az állatokat is védelmezik és irányítják. Ha szeretnél egy isteni megbízást az állatok vagy az anyatermészet megsegítésére, csak kérdezd a tündéreket!

Ez a kártya azt is jelzi, hogy érdeklődsz a pénz vagy valami más anyagi támogatás megteremtése iránt.

A varázslatos tündérek nagy örömmel segítenek törekvésedben, feltéve, hogy viszonzod a szívességet azzal, hogy teszel valami jót a környezetért, például szelektíven gyűjtöd az üvegeket és a konzervdobozokat, hogy újrahasznosíthatók legyenek, vagy környezetbarát tisztítószerek használatára váltasz.