Február 24. szombat: Kozmikus varázslat, 10 Milliószoros teremtő nap + Szűz Telihold egységesen köszönt ránk!

A szombat több mint varázslatos, mágiát rejt magában.

A döntéseink jelentőséggel bírnak majd.

Telihold üzenete: Hogy alakíthatjuk át a kozmikus energiákat a boldogság és beteljesülés érzésévé?

Pénteken lesz a tél utolsó Teliholdja. Hogy alakíthatjuk át a kozmikus energiákat a boldogság és beteljesülés érzésévé?

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy figyelmünket az egyes projektek részleteire fordítsuk, és szükség esetén kiigazításokat végezzünk. A Szűzben lévő Telihold önfelfedezésre és önfejlesztésre ösztönöz, arra inspirál, hogy az egészségünkre, a napi rutinjainkra és arra összpontosítsunk, hogyan tudnánk nagyobb hatékonyságot vinni az életünkbe.

A Kozmosz minden teliholddal lehetőséget kínál nekünk, hogy kapcsolódjunk erőteljes energiáihoz, és mélyreható átalakulásokat tapasztaljunk meg az életünkben. Tudd meg, hogy használhatod fel ezeket az energiákat, hogy megváltoztasd az életedet, és bevonzd a boldogságot a február 24-i Telihold idején.

A kozmikus befolyás tudatosítása:

A Telihold az intenzitás és a fény ideje, amikor a kozmosz energiái felerősödnek, és mélyreható módon érezhetjük a befolyásukat. Legyünk tudatában ezeknek a hatásoknak, és nyissuk meg szívünket és elménket a változások előtt.

A hála és a változásra való nyitottság gyakorlása?

A Telihold erőteljes energiáival az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy nyissuk meg a szívünket, és legyünk hálásak az átalakító lehetőségekért, amelyeket az utunkba hoz. Legyünk nyitottak és fogékonyak a pozitív változásokra, és fogadjuk azokat tárt karokkal.

Szándékaink és álmaink manifesztálása:

A Telihold kedvező alkalom arra, hogy kapcsolódjunk a manifesztáció erejéhez, tisztázzuk és megvalósítsuk szándékainkat és álmainkat. Koncentráljuk energiánkat és figyelmünket arra, hogy mit szeretnénk az életünkbe vonzani, és ennek megfelelően cselekedjünk céljaink és törekvéseink megvalósítása érdekében.

A belső boldogság és kiteljesedés ápolása:

Végül pedig ne felejtsük el, hogy a boldogság és a beteljesülés belülről fakad, és hogy ezeket pozitív gyakorlatokkal és pozitív gondolkodással vonzhatjuk be az életünkbe. Ápoljuk a jólétünket, és kapcsolódjunk belső boldogság- és fényforrásunkhoz, miközben ezek közt a kozmikus energiák közt navigálunk.

Az Univerzum tanácsai az egyes jegyek számára az elkövetkező időszakra:

Kos:

Itt az ideje, hogy energiádat és lelkesedésedet felhasználva kövesd a szenvedélyeidet és elérd a céljaidat. Légy bátor és határozott a tetteidben, és a siker nem fog sokáig váratni magára.

Bika:

Ne felejts el időt és figyelmet szentelni az érzelmi szükségleteidre. Légy gyengéd önmagaddal, és fektess be a személyes fejlődésbe, hogy elérd a valósi potenciálodat.

Ikrek:

Fontos, hogy kíváncsiságodat és kreativitásodat olyan projektekre irányítsd, amelyek beteljesülést és elégedettséget hoznak neked. Légy nyitott az új lehetőségekre, és kitartóan hajszold az álmaidat.

Rák:

Szánj időt a gyógyulásra és az érzelmi regenerálódásra. Légy türelmes önmagaddal, és vedd körül magad a számodra fontos emberek szeretetével és támogatásával.

Oroszlán:

A csillagok azt tanácsolják neked, hogy fejezd ki kreativitásodat, és vállalj vezető szerepet az életedben. Bízz a képességeidben, és inspiráld a környezetedet, hogy mások is kövessék a példádat.

Szűz:

Fontos, hogy engedélyt adj magadnak arra, hogy hibázz és tanulj ezekből a tapasztalatokból. Légy nyitott a változásokra, és légy kész arra, hogy folyamatosan fejleszd magadat.

Mérleg:

Az Univerzum azt tanácsolja neked, hogy szánj időt a belső egyensúlyra, és határozz meg világos prioritásokat az életedben. Légy tisztában az igényeiddel, és ennek megfelelően gondoskodj önmagadról.

Skorpió:

Engedd el a múltat, és nyiss az új lehetőségek, tapasztalatok felé. Légy nyitott a változásra, és engedd, hogy az élet sodrása magával ragadjon.

Nyilas:

Fontos, hogy kockázatot vállalj, és magabiztosan és bátran kövesd a szenvedélyeidet. Légy nyitott, és vágj bele bátran az új kalandokba, élményekbe.

Bak:

Ne felejts el időt és energiát szentelni a személyes kapcsolataidra, és ápold a szeretteiddel való kapcsolataidat. Légy elkötelezett és hűséges a kapcsolataidban, és cserébe szeretettel és támogatással jutalmaznak majd.

Vízöntő:

Fontos, hogy nyitott szemmel járj, és kövesd az intuíciódat, amikor döntéseket hozol. Légy hiteles, és kövesd a saját utadat a boldogság, valamint a beteljesülés felé.

Halak:

Az Univerzum azt tanácsolja neked, hogy szánj időt az elmélkedésre és a meditációra, és kapcsolódj a spirituális oldaladhoz. Légy nyitott az intuíciódra, és hallgass a belső hangodra, hogy megtaláld a szükséges válaszokat.

Megerősítés: Rendezettség a cél.

Jobban fogod érezni magad és könnyebben összpontosítasz, ha időt szánsz rá, hogy az életteredben és a munkatrületeden felszámod a rendetlenséget. Adományozz el mindent, amit csak tudsz, így másokon is segíthetsz, akiknek szükségük lehet a dolgaidra.

Ügyelj rá, hogy az időbeosztásod se legyen túlzsúfolt.

Ez a lap azt az erőteljes üzenetet hordozza, hogy szabadítsd meg az otthonodat, a munkakörnyezetedet és a határidőnaplódat a fölösleges dolgoktól.

A kaotikus környezet és a kaotikus napirand egyenlő a kaotikus gondolkodással, ami akadályoz a koncentrációban.
Gyakran halmozunk fel felesleges dolgokat. Mennyi energiát és figyelmet pazarolsz arra, hogy tárgyakat keresgélsz?

Szegd meg a szegénységi fogadalmad!

Semmi szükség a szenvedésre és áldozatokra.

Bontsd fel a szegénységgel vagy az önmegtagadással kapcsolatos fogadalmaidat, melyeket életed bármely szakaszában tudatosan vagy tudattalanul tettél. Amint ezt megteszed, a fogadalmad többé nem lesz hatással sem rád, sem más érintettekre, sem a jelenben, sem a jövőben.

Ez a lap azt jelenti, hogy a pénzügyeidet múltbeli szegénységi fogadalmak befolyásolják. Régebben mindennapos volt, hogy a spirituális és vallási útkeresők, a szerzetesek és az apácák áldozati fogadalmat tettek, amelybe az is beletartozott, hogy lemondtak a személyes bevételükről és kényelmükről. A szegénységi és szüzességi fogadalom, az önmegtagadás a jelenlegi életedben is akadályozhat.

Ha a pénzügyeid és a kapcsolataid krónikusan negatív mintázatokat mutatnak, segíthet, ha megszabadulsz a fogadalmak terhétől. Ettől nem kell félned, meg tudod tenni, ahogy bárki. Csak ki kell mondanod megádban vagy hangosan a következőt: “Ezennel felmentem magam a szegénység és a szüzesség, az önmegtagadás és az önfeláldozás fogadalma alól, melyet valamely korábbi életemben tettem.

Azt kérem, hogy ezeknek a fogadalmaknak a hatása múljon el örökre, minden érintett számára.