Február 22. csütörtök: Hatalmas robbanással jön a változás, radikális átalakulás kapujában.

A csütörtöki nap hatalmas változásokat generál, olyan gyógyulást mutat, ami megadja az élet valódi értékét, test-lélek-szellem erejével hat.

Felszabadulás érzését élheted meg, ami azt jelenti, hogy most újra kódolhatod az életedben a legfontosabb eseményeket, témaköröket. Ez főként  a párkapcsolati kérdéseket takarja, valamint az anyagiakat.

Megerősítés: Csendes elvonulás!

A bőség angyalainak áldása.

Itt az idő elaszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit. Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.

Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva. A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.

Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell teremtened otthon vagy a munkahelyeden.

Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.

Megerősítés: Hajszolás helyett vonzás!

Ha valamit vagy valakit hajszolsz, kitér előleg, méghozzá az “üldözés” energiája által közvetített félelem miatt. Próbáld inkább magadhoz vonzani azt, amire szükséged van, azáltal, hogy szeretetet, hálát és hívogató energiákat árasztasz.
Ez a lap arra utalhat, hogy túlzottan hajszolod a pénzt vagy valami más dolgot, amire vágysz. A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy minden, amit üldözőbe veszel, menekül előled.

A viselkedésed hátterében meghúzódó félelmek ugyanazok, mint amelyek a hiányérzetedet és a csalódottságodat okozzák.
Hajsza helyett a vonzás hozza el számodra vágyaid tárgyát.

Akkor tudsz valamit magadhoz vonzani, ha pozitívan beszélsz róla, és kitartasz a pozitív gondolatok és látomások mellett vele kapcsolatban – vagyis “valósággá szereted”.
Mindennap küldj hátlát és szeretetet afelé, amiről álmodozol.

 

Üdvözöld az életedben. Köszönd meg, hogy a tapasztalatod része. Ha tetteidet a szeretet vezérli, a manifesztáció felgyorsul.