Február 21. szerda: Szerelmi élet radikális változása és bőség áldása érkezik.

Kommunikációs megoldások.

Két téma kerül napirendre, párkapcsolat és munkaügyi kérdések, ezen belül a kommunikációnak lesz fontos szerepe.

Egy beszélgetéssel meg tudjuk mozgatni a földet, és gyakorlatilag minden elrendezhető lesz általa, ha kommunikáció megfelelő státuszban van.

A kapcsolati rendszerünket kell és szükséges megvizsgálni, ami által magasabb szintre emelkedhetnek viszonyrendszereink, akár párkapcsolati vagy pénzügyi rendszerünket illetően.

Bizalom a kulcs, fontos hogy meg tudjunk bízni a másikban önmagunkban is.

Ez a helyzet hitet követel tőled

A szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül! Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.
Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve).

Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.

Megerősítés: Családi problémák gyógyítása!

Szerelmi életed szempontjából előnyös, ha megbocsátasz a szüleidnek.

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak.

A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.

Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését.

Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”

Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként.

Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.