Heti Holdnaptár (Február 19-25.): Szombaton fontos Égi állások teszik fel az i-re a pontot!

A családi összetartás lenne a hét legfontosabb üzenete.

A cselekedet és a tett arra irányul, hogy családi energiáknak adjál teret, erőt, és energiát!

Ami azt jelenti, hogy éld át a család adta örömöket, ha pedig nem tudod átélni, megélni, akkor: a karmikus terheket kell felülvizsgálnod, hogy azt is meg tudjad élni! A karmikus leckék feladatainak áldása: mindig azt mutatják, megtanulj egy élethelyzetben olyasvalamit amiről nem veszel tudomást, vagy nem tudtál, és azért kapod: hogy megtanuld!!!

Mindenhez segítséget nyújt a Rák hold, ami együttérzést, adás-kapás egyensúlyát adja, valamint a család örömét mutatja meg. A Gyerekeinkkel való kapcsolattartás szintén előtérbe kerülhet, érzelmi élet fontossága ezen területen megugrik.

Szerda délután már az egoista – öntetszelgő Oroszlánban jár a hold, ami a Napságunkat, a személyiségünket vetíti elő. Ami azt jelenti főszerepbe kerül a jellem, a személyiség, az ego, az önbizalom kérdéskörei. Ezzel kapcsolatos mintákat lehet vizsgálni, ki milyen minőségben teszi. Párkapcsolati, munkahelyi, családi, vagy baráti szempontból vizsgálódik?

Szombaton egy Gyönyörű Telihold lesz erőteljes energetikai szempontból. Ami segíti a teremtés és egyensúly elérését. A pozitív energiák felülkerekedhetnek a negatív gondolatokon, érzéseken. Ehhez hasonló, tehát jóléttel kapcsolatos dolgokat érdemes kívánni, szellemi szinten megugrik az erőnk, és erőteljes tudatosság, elemzéskészség kerül főszerepbe.

A Szűz holdat a Merkúr bolygó uralja, tehát minden ide sorolható ami tudattal és szellemiséggel kapcsolatos fogalom. Ez azt jelenti, elemzési képességünk fokozódik, és rendszerezés, rendszer, rendrakás most előtérbe kerül. Ez lehet kertrendezés formájában, vagy épp a régi kidobása is de az is lehet kapcsolati viszonyrendszereinket vizsgáljuk felül, olyan értelemben, hogy tudjuk kapcsolódni hozzájuk szellemileg és értelmi szempontból is. Most előtérbe kerülhetnek rég nem látott emberek, akikkel csodálatos beszélgetéseket élhetünk át, minden szinten. Egy nyugalmi és megelégedettségi állapotot eredményeznek. A kommunikáció fontossága megugrik és fontos, szellemileg emelkedett párbeszédhez vezetnek.

Összességében: A család szerepe és ehhez kapcsolódó lélek fontossága a hét elején tetőfokára hághat, ami azt jelenti, előtérbe kerülnek az érzelmek és a család minden szinten (rokoni, testvéri, szülő-gyermeki kapcsolódások, stb.)

A hétvégi telihold lehet az i-re a pont, amikor tisztán látjuk az emberi kapcsolatainkat, és rendszert viszünk a kapcsolódásainkba, életünkbe! S, azok a viszonyaink maradnak életképesek, ahol van kommunikáció, őszinte, nyílt beszélgetés vagyis van szellemi érték….! Ezek ‘kapcsolatok’ jutnak túl a sikertelenségeken, felülkerekedhetnek a problémákon is. Minden kapcsolódásunkban fontossá válik a szellemi összhang, ha ez nincs meg, elengedéshez és lezáráshoz fog vezetni.

A lelki és a fizikai vonzalom/erő/képesség kevés lesz egy-egy kapcsolatot illetően (legyen az munkahely, család, szerelmi, baráti szál), mert fontossá válik a tudati szintű összhang is. Ezt mutatja meg a hétvégi Telihold, a Szűz jegyében. Ez a hét legfontosabb üzenete, eseménye, ami 25-én szombaton válik teljessé!
Okozhat némi feszültséget főként akkor ha csak lelki szinten kapcsolódunk nem szellemileg. Nem az a fontos szellemileg legyünk egyek a másikkal, hanem az lenne a jó, ha fizikai-érzelmi és szellemi szinten egyaránt forrnánk egybe a másikkal. Ne csak tudati, vagy érzelmi kapcsolatunk legyen hanem mindenhogyan kapcsolódjunk (testi-lelki-tudati)!

Megerősítő üzenet Telihold napjára: Megbocsátás és tanulás!

Amint elengeded és meggyógyítod a múltat, több szeretetet élsz át a jelenben.

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.
Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak.

Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

Megerősítés: Szenvedélyek viharában!

Engedd meg a szívednek és a lelkednek, hogy dalra fakadjon örömében.

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál. A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más. Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.

A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja? Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.