Angyali útmutatás hétvégére: Megfigyelem, ami bennem él!

A mai napon a 9. A Remete üzenete lehet mérvadó, és a hétvégén még a Botok kis Arkánum sorának területéhez kapcsolódik.

Hamarosan jegy és elemváltás következik, tovább színezve az eseményeket, külső-belső életünket.

A száraz gondolatok és az érzelmek alkalomszerű túlcsordulása változékonnyá teheti a napot, éppen úgy, ahogy az időjárás sem mindig egységes egy nap folytán. És mit mondhatni erre: amint kint, úgy bent…

Figyeljük meg hát, hogyan változnak bennünk és kívül rajtunk az áramlatok, miféle játékot űznek velünk az elemek! Legyünk olyanok, mint a játékmester, aki tudatosan be tud avatkozni! Hiszen épp ez a játék lényege: a személyes részvétel, a hatni akarás. Szárnypróbálgatás…

A hamarosan elkövetkező időszak a természet ébredezésének közepette talán érzelemhangsúlyosnak ígérkezik, így vagy úgy érdemes lehet figyelemmel kísérni, milyen mozgolódások jellemzik.

Ez a rálátás azért lehet fontos, hogy kevesebb legyen a túlzás, a kilengés, a hiszti, felkészültebben fogadjuk a megingást, biztosabban tudjunk önuralmat gyakorolni, ne sodorjon el az ár. Talán hajlamosabbak leszünk az álmodozásra, az érzelgősségre, túlzott idealizmusra, és érzelmeink ingadozására is érdemes odafigyelni, mert ha nem gyakorlunk türelmet és önuralmat, az konfliktusok forrása lehet.

És itt jön a képbe ma a Remete, aki mindezt a kívülálló nézőpontjából figyeli. Benső fókusza előtt hullámok kélnek és nyugszanak, hirtelen kélt vihar korbácsolja fel az érzelmek óceánját, majd kisüt a nap… de tekintete rezzenéstelen és állja a sarat. Nem ragaszkodik gondolataihoz, csak megfigyeli milyen érzelmet gerjesztenek. Nem tagadja, inkább tiszteli ezeket az érzelmeket, s az arany középút jegyében igyekszik kontrollt gyakorolni gondolatain… és ez nagy szó! Valahogy így lenne jó…

Megerősítés áldás:

A Vénusz a következő, budapesti idő szerint 2024. február 17-én 9 óra 35 perckor exakt együttállásban van a Plútóval a Vízöntő 0 fok 51 percén, miközben a Mars sem távolodott el még tőlük, a távolság egy picivel több, mint 2 fok.

A pontos Vénusz Plútó konjunkció aktiválja a Gyökér központ 60-as kapuját, az „elfogadás/korlátozás” kapuja, amiben hatalmas belső nyomás van a változtatásra, az eredeti törvény felszínre hozására, a „hogyan tudok a jelenlegi tudásomtól/mintáimtól beengedni valami újat, valami mást” működésre.

A 60-as kapu, a MÁGUS, tudja, hogyan kell olyan struktúrákat létrehozni, ahol a mágia belül történhet. Mentális, érzelmi, fizikai, és energetikai mintákkal dolgozik. Elfogadja a mutációs folyamat misztériumát, és megvan a hite, hogy az önmagunkon belülről induló változás átterjed a külvilágra is.

A mágus megérti az univerzum törvényeit és azt, hogyan manifesztálódjon az anyagi síkon.
Új inspirációkat enged be, és a már rendelkezésére álló eszközökkel dolgozik – egyesíti a formai világ törvényeit a fény világának mágiájával.

Az élet minden fizikai megnyilvánulása az eredet szeretet sérülés kivetülése, a Vénusz Plútó konjunkció direktben mutatja, hogy hol, miként vagyok sebzett, megbántott, mennyire érzem azt, hogy szeretnek, illetve hogy nem.

Az egész élet a szeretet képességünk megéléséről szól, s ha nem tudjuk a bennünk lévő szeretet sérüléseket elkezdeni gyógyítani, akkor bántunk, haragszunk, gyilkolunk, pusztítunk, az optimálisnál nagyobb vagyont és hatalmat akarunk létrehozni magunknak.

Azért jövünk le, azért vállaljuk a fizikai inkarnációt, hogy emberként is megtanuljunk szeretni, vagyis egész életünkben arra húzunk be különböző kapcsolatokat, történéseket, hogy éppen most, hogy is állok ezzel a szeretet dologgal.
Amikor fájok, nagyon nehéz nem bántani másokat.

Mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve érezd magad?

Ez elárulja, hol tartasz a szeretet sérülésed gyógyulási útján.

Ez minden szeretet szükséglet természete, ösztönszinten nem foglalkozunk vele, hogy másokra milyen hatással és következményekkel van az, hogy mi kielégítsük a bennünk lévő hiányt.

Lásd meg a külvilág történéseiben, a kapcsolataid dinamikájában önmagadat, s ha nem tetszik amit látsz, változtass.

TE változtass, TE csinálhatod másképp.

S érezz, hagyd magad érezni, ki kell égetni önmagunkból a negatív, destruktív érzéseket, hogy legyen hely az igazi, felemelő szeretetnek.

A szeretet sérülések okozta bántások, pusztítások nem mentesítenek a felelősség alól.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak, szeress úgy, ahogy te vágysz a szeretetre.

Forrás Szivárvány asztrológia