Hétvégi angyalkártya (február 16-18.): Engedd el az irányítási problémákat!

Hagyd, hogy ez a helyzet természetes módon bontakozzon ki!

Szerelem Angyalainak jóslata hétvégére.

A szerelem angyalai meghallották a szerelmi életeddel kapcsolatos imáidat. Most rajtad a sor, hogy hagyd megnyilvánulni a segítségüket: ne állj az útjukba! Mások vagy a külső körülmények irányításának megkísérlésével csak frusztrált leszel, és lassítod meghallgatásra talált imád eredményét. Sokszor előfordul az életben, hogy át kell venned az irányítást, de most nem ez a helyzet.

Természetesen rendjén van, ha tudod, mi az, amit jobban szeretnél, vizualizálsz, és vannak céljaid. Határozottan kérd az angyaloktól azt, amire vágysz! Ez a lap azonban arra emlékeztet, hogy imádra esetleg más válasz érkezik, mint amire számítasz.

Légy nyitott minden lehetőségre, és bízz Isten végtelen bölcsességében és könyörületes szeretetében.
Az irányítási problémák azokon a félelmeken alapulnak, hogy mások (Istent is beleértve) nem felelnek majd meg az elvárásaidnak. Ezt „vázlatírásnak” is nevezik, amikor átadsz az univerzumnak egy forgatókönyvet, hogy hogyan történjenek a dolgok, és hogyan viselkedjenek az emberek.

A vázlatírás miatt esetleg elkerüli a figyelmedet, hogy imáidra máshogy, akár megfelelőbb módon is érkezhetnek válaszok.
Tehát kérlek, hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy erősítsék a bizalmadat, s így kiélvezhesd azokat a kreatív módokat, ahogyan az igaz szerelem elérkezik hozzád.

Megerősítő áldás: Maradjon nyitott a gondolkodásod!

Lelki társad talán nem a te eseted, és nem felel meg az elvárásaidnak.

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: maradj nyitott arra a lehetőségre, hogy a lelki társad esetleg másmilyen lesz, mint amire számítasz. Ez különösen igaz akkor, ha hajlamos vagy csak bizonyos “típusokkal” randevúzni. Azért húztad ezt a lapot, hogy segítsen felfedezni a lelki társadat.
Ez a lap talán azt jelzi, hogy már bemutattak ennek a személynek, de elkerülte a figyelmedet a romantikus lehetőség.

 

Szánj rá időt, hogy megismerd azokat az embereket, akikkel találkozol, még akkor is, ha kezdetben nincs köztetek vonzalom. Legalább többet tudsz meg önmagadról, és új barátokat szerezhetsz.