Angyalkártya csütörtök reggelre: A férfit kétféle módon, testileg és lelkileg lehet szeretni.

A testi egyszerűbb, de a férfi nem fejlődik a beavatásában, ha a lelki ölelést nem kapja meg az égi Nőtől. Ezt az égi nőt csak tiszta nő adhatja meg a választottjának.

A testi zsonglőrködés sokszor csak álca, amely nem takar igazi nőt.

A nő emelhet egy férfit a fénybe. A fiút is csak egy nő avathatja férfivé. És így megy évezredek óta, amíg a DNS-ek nem változnak.
Az úton járó férfi keresse a nőben a lelket, és olvadjon fel benne. Ha a testi részletekben megelégszik, akkor 12 éven belül beteg lesz, mert fogságba esett a lelke, ahonnan egy következő életben magának kell kiszabadítania azt.

Koncentrálj a minőségre! Ha nő vagy, akkor arra a tisztaságra, amit adni tudsz; ha férfi, akkor arra, hogy észrevedd a Nőt.

Ha fiú vagy, válj férfivé! Ha férfi vagy, keresd a Nőt a nőben! Ha lány vagy, válj tisztává! Ha ragyogsz, válaszd ki azt, akit feljebb akarsz emelni a sorsban, mert csak általa emelkedhetsz te is feljebb…
Ez a szerelemvallás alapja is, ami megmenthet egy bolygót
~Kozsdi Tamás~

Megerősítés: 13 áldás.

13 áldás, amit abban a pillanatban megtapasztalhatsz, amint megtanulod, hogyan engedd el gondolataid és érzelmeid

Mi is lényegében az elengedés? Nem arról szól, hogy hideg vagy érzelmileg halott legyél, hanem arról, hogy megtanuld elengedni azokat a gondolatokat és érzelmeket, amelyek szenvedést okoznak. Ha már nem ragaszkodsz a gondolataidhoz, nagy megkönnyebbülést, belső békét és a boldogító jólét érzését tapasztalod meg.

Az a téveszme, hogy az érzelmek kontrollálhatatlanok, mítosszá vált azok számára, akik semmit nem akarnak tenni.
Érzelmi és mentális ruhatáradból selejtezz ki mindent, amit már kinőttél!
Hogyan engedd el tehát gondolataidat és érzelmeidet?
Meg kell tanulnod megfigyelni önmagad és elválasztani magad gondolataidtól olyan gyakorlatok segítségével, mint pl. tudatos tudatosság, elmélkedés, önvizsgálat.

Amikor egyszerűen megengeded az életnek, hogy természetes módon bontakozzon ki anélkül, hogy kötődnél az eredményekhez, hiedelmeidhez, érzéseidhez vagy véleményeidhez, akkor valódi leválást tapasztalsz.
Engedj el mindent, ami megakadályoz abban, hogy megtaláld azt, ami igaz, örök, változatlan és mindig jelen van!
Ha abbahagyod a belső és külső jelenségekhez való ragaszkodást, az élethez való viszonyod átalakul.

Ha megtanulod, hogyan kell gyakorolni az elfogadást és az átadást:

1. Nem hagyod abba az érzelmeid irányítását, hanem érdeklődni fogsz irántuk.

2. Nem fogsz ragaszkodni az eredményhez, ami azt jelenti, hogy megszabadulsz attól a félelemtől, szorongástól és belső feszültségtől, amely az elvárásokhoz való ragaszkodásból fakad.

3. Kíváncsibb, nyitottabb és spontánabb leszel, mert nincs előre meghatározott vágyad.

4. Békésebb és kevésbé ideges leszel, ami azt jelenti, hogy kapcsolataid és barátságaid hirtelen javulni fognak.

5. Folyamatosan ellazultnak és nyugodtnak fogod érezni magad, mert nem azonosulsz gondolataiddal és érzéseiddel (ehelyett passzív megfigyelőként látod őket).

6. Ellenállsz a veszteségnek és a halálnak, mert nem kötődsz semmihez, és rájössz, hogy minden mulandó.

7. Érezni fogod a szabadság kiterjedését, mert már nem vagy elméd rabszolgája.

8. Érezni fogod a teljesség érzését, mert már nem is akarsz semmi különöset, boldog vagy úgy, ahogy a jelen pillanatban vagy.

9. Több szeretetet fogsz érezni magad és mások iránt, mert nem ragaszkodsz azokhoz a hiedelmekhez és elvárásokhoz, hogy kinek kell lenned, vagy minek nem szabad megtörténnie: megadod magadnak és másoknak a szabadságot, hogy önmaguk lehessenek, ítélet nélkül.

10. Nem leszel többé rabja a dolgok „megszerzésének” vagy a benned lévő űr kitöltésének, mert elégedett vagy, és nem ragaszkodsz ahhoz a hithez, hogy valaki vagy valami „kiteljesít” téged.

11. Földeltebbnek és az élethez kötődőnek fogod érezni magad, mert nem veszel el a gondolati alapú kötődésekben; valójában teljesebben fogsz részt venni az életben.

12. Letisztul az elméd, és könnyebben fogod felfogni az igazságot.

13. Érezni fogod, hogy a hála, a szeretet, az együttérzés és a boldogság áthatja az életedet, miközben elengeded a boldogságra való törekvést (ami boldogtalanságot okoz).

A leválás célja az, hogy elkezdj figyelni a gondolataidra: Mi foglalkoztatja egész nap az elméd? Mi hajt téged?
Hogyan keresed a boldogságot a külső világban a belső világ helyett?

A leválás segít feltárni, mi zajlik benned, de ugyanakkor könnyen átváltozhat egy másik kötődéssé.
Vigyázz, nehogy a leválás egy újabb „trófeává” váljon, amelyet megpróbálsz hozzáadni eddig megszerzett spirituális potenciáljaidhoz! Lehetetlen gyakorolni az igazi elhatárolódást, a leválást, ha ragaszkodsz a függetlenség vágyához.

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.