Angyali útmutatás hétfő reggelre: Radikális megújulás és változás idejét éljük!

Ne engedd elhalványulni magadban az Igaz Hangot.

Túl sok minden próbál visszaterelni a régi, berögződött elméleteidhez.

Ha pl. Sokan próbálnak meggyőzni erről- vagy arról….

Vedd észre, hogy egyik sem te vagy… Hogy nem csak az a valóság…nem csak az az út…nem csak az a megoldás létezik, ami az elmédbe lett programozva.

A radikális megújulás nem azt jelenti, hogy ugyanazt csinálom, csak pepitában. Az Új Minőség nem kék helyett zöldre akarja kicserélni a dolgokat, hanem olyan színt akar mutatni Neked, aminek a létezéséről tán nem is tudtál…de a Lelked mindig azt követte, hisz isteni kódja belédégett még jóval a leszületésed előtt.
A sok mennyiségi változás után, most minőségi változás jön.

Ne higgy a látszatnak. Sosem az történik valójában, aminek hétköznapi tudattal hisszük. Hatalmas Erők működnek a történések mögött.
Sokkal fontosabb, hogy önazonosan élj a Lelked Igaz Értékei szerint, mint hogy megszokott sémákat kövess, mert azt úgy illik.

Sokkal fontosabb, hogy szabadon áramolj, mint, hogy görcsösen próbálj felépíteni egy olyan elképzelt világot, amiben nem is biztos, hogy jó élni.

Sokkal fontosabb, hogy megéld azt, Aki valójában Vagy, mint hogy hamis szerepekkel azonosulva próbálj megfelelni valami Ideálisnak.

Ha az új helyzeteket az eddigi gondolkodásmódod szerint próbálod kezelni… ereje el fog sodorni.
Légy inkább nyitott arra, amit mutatni akar, engedd meg, hogy vezessen, ne akard az eddigi sémáid börtönébe zárni. Úgysem fog sikerülni.

Ne kövess minden kósza hangot. Találd meg a saját Hangodat és kövesd azt.
Azok az igaz hangok benned, amitől tágul a tér. Amitől nyílik a Szív. Tisztul a tudat.
Amikor beszűkül a tér vizsgáld felül a gondolataidat. Ne higgy el egyből mindent.

Ha kialszik a fény a szemedben nem biztos, hogy jó úton jársz…
Csak az elmében tudnak összekuszálódni a dolgok.
A Lélek Útja a Szív Tisztaságának Útja.
Nemesedés.
Egyszerűsödés.

Beavatódás ‘Igaz Természetünk Teljességébe’.
Botos Orsolya

Megerősítés: Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe. Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged. Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.

A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség.

A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani. Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik. Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás.

A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.