Misztikus Tündérek üzenetei ÚJHOLD napjára: Néha csak kell egy hang, aki elmondja….

Néha csak kell valaki, aki rámutat, hogy nem vagyunk kevesek.

Hogy érünk valamit, hogy nem kell mindent elviselnünk, hogy az élet nem áll meg, ha baj van, és lesz még változás, meg mosoly, meg öröm, a rossz is csak pillanatnyi egy emberöltőnyi életben.

Néha csak kell valaki, aki elmondja, hogy ugyanolyan értékesek vagyunk, mint bárki más ezen a földön, legyen akármilyen út is mögöttünk vagy előttünk.

Néha csak kell egy hang, ami erőt ad, bátorít, tettre sarkall, és felemel.
Néha csak valaki kell, aki megért, és letörli a könnyet az arcunkról, miközben lágy hangon annyit mond: minden rendben lesz.

Mert ezeket tudjuk, mélyen belül, csak kicsit elhomályosul, és ezért kell valaki, aki emlékeztet rá, milyen erősek vagyunk.
Mind nagyon erősek vagyunk, ahogy ezt az élet nevezetű néhány évtizedet a legkeményebb pofonokkal is végigcsináljuk.
Élni rohadt nehéz.

De nem élni… Úgy értem, elfelejteni, hogy milyen csodálatosak is vagyunk, és nem felkelni a földről, cserbenhagyni magunkat, az tragédia.

Ehhez néha kell egy hang. Valaki.
Egy utolsó löket, egy jó szó.
Egy jó szó a megfelelő időben életet is menthet.
A szavaknak ereje van.

-Agárdi Zsóka-

Megerősítés: ÚJHOLD napjára!

Februárban egy erőteljes, energikus időszak következik, amit érdemes kihasználni a céljaid megvalósítására, a belső erőd megerősítésére, valamint a megújulásra. Ez most a lehetőségek időszaka, amikor az új tervek, célok megfogalmazása és elindítása könnyebbé válik. Ez egy olyan időszak, amikor új ötletek és módszerek merülhetnek fel, és könnyebb lehet megtalálni az egyensúlyt az új és a régi között.

A februári újhold idején érdemes időt szánni a gondolkodásra és az érzelmi egyensúly megteremtésére, mivel ez a periódus egyfajta spirituális újjászületést is hozhat magával.

Az újhold azonban nem csak az új kezdetekről és a fejlődésről szól, hanem az önmegfigyelésről és az önismeretről is. Ebben az időszakban fontos időt szánni a belső munkára, és megvizsgálni az életünk különböző területeit, hogy megtaláljuk azokat a pontokat, ahol változásra van szükség, és ahol fejlődni szeretnénk.

Ideje őszintén átvizsgálni emberi kapcsolatainkat, és végre önmagunkkal elfogadóbbnak és megértőbbnek lennünk. Vajon ki az, aki csak hátráltat a fejlődésben és az előre haladásban? Lehet, hogy ideje lenne lazábbra venni a kapcsolatotokat!
Ha megtanuljuk tiszteletben tartani a köztünk lévő különbségeket másokkal, akkor könnyebben találhatjuk meg kapcsolatainkban az egyensúlyt. Ehhez természetesen a másik fél együttműködésére is szükség van, és a saját szükségleteink elfogadására is.
Ez az újhold egy új kezdet lehetőségét rejti magában. Ez lehet egy új kapcsolat, új munkahely, új lakóhely, vagy akár egy új hobbi kezdete is. Ezzel együtt lehetővé teszi, hogy elengedjük a múltat, amire már nincsen szükségünk.

Lehet, hogy egy olyan életszakaszban vagyunk, amikor valami újat akarunk kipróbálni, vagy egy olyan cél elérését tűztük ki magunk elé, amire már évek óta vágyunk. Az új kezdet lehetőséget ad arra, hogy meghozzuk a szükséges változtatásokat az életünkben. Lehetőségünk van arra, hogy megváltoztassuk a hozzáállásunkat. Új kihívásokkal és nehézségekkel is szembe kell néznünk. Az új kihívások segíthetnek abban, hogy fejlődjünk, és jobb emberré váljunk. Az új kezdet tehát lehetőséget ad arra, hogy fejlődjünk és újra felfedezzük önmagunkat.

Arra kérlek, ha tudsz magadra szánni egy fél órát, akkor merülj el a gondolataidban. Koncentrálj befelé és figyelj a légzésedre. Képzelj el egy üres táblát, ami tele van lehetőségekkel. Megtöltheted bármilyen tartalommal. Megrajzolhatod a vágyaidat, megtervezheted a jövődet. Lásd magad előtt, ahogy ragyogó színekkel és szimbólumokkal díszíted az üres vásznat. Minden kép, forma és szín az álmaidat és vágyaidat tükrözi, amelyeket meg akarsz valósítani. Tégy rá mindent, amit magadénak akarsz tudni.
S közben határozd el, hogy elengeded azokat a dolgokat, amikhez eddig ragaszkodtál, de visszatartanak attól, hogy ezek a vágyaid megvalósuljanak. Ezek lehetnek emberi kapcsolatok, önszabotáló gondolatok, érzések és hitrendszerek. Összpontosítsd a figyelmedet arra, hogy megteremtsd az anyagi és szellemi bőséget az életedben, és tudatosítsd, hogy minden lehetőség nyitva áll előtted.

Bízz abban, hogy az Univerzum bőségesen ellátja az igényeidet, és élvezd az élet ajándékait.

Amikor készen vagy, mondj köszönetet saját magadnak, hogy időt szántál a számodra fontos dolgokra, és hagyd, hogy a hála pozitív energiája végigáramoljon a testeden és az elméden. Légy nyitott az új lehetőségekre! Most óriási erőt, energiát kapsz, hogy megvalósítsd az álmaidat!

Forrás ÚTMUTATÓ A LÉLELEKNEK