Heti Holdnaptár – február 12-18.: Érzelmes energiával indul a hét!

Hétfőn Halakkal indul a hét (vizes jegy) amely érzelmi elemeket tartalmaz, Neptunusz bolygó uralma alatt áll.

A mély megérzések és a tudatalatti tartozik hozzá, egyfajta érzelmi hullámvasúttal jár.

Kossal indul a hét hátralévő része ami hatalmas lendületet ad Marsikus erejével, cselekvésre, és a halogatás elengedésére késztet!

A Kos jegyét a Mars bolygó uralja, ami tüzes és temperamentumos jelleget ölt sokunknál!

Ez az energia a hét közepéig eltart. Szerdán már a földies jellegű Bikába lép a hold, sokkal nyugodtabb, kényelmesebb jelleg, ami jólétet és bőségete teremti. Tehát ezen a pár napon – péntekig – az anyagi bevétel fokozása, elérése a fő cél, motiváció.

Pénteken este Szűzben jár a hold, amit a Merkúr bolygó ural, tehát a szellemiség fokozódik, tudatosság erősebb lesz mint máskor.
Ezen a szinten tudunk megoldani bármilyen problémát/feladatot.

Összességében: Kiegyensúlyozottságra törekvő hét következik, ami azt jelenti, hogy testi-lelki-szellemi szinten megdolgoztat mindenkit, ami azt jelenti: a hét legfontosabb üzenete: a harmónia megteremtése, az egyensúly elérése, holisztikusan.

Megerősítő áldás: Yvonne áldása kísér az úton.

Különleges kapcsolatod van az állatokkal. Földi és mennyei kedvenceidre az angyalok vigyáznak.

Az állatok megérzik és viszonozzák kedves és szeretetteljes törődésedet. Különleges érzéked van hozzájuk, ők pedig ösztönösen megbíznak benned. Ártatlanságuk és bizalmuk arra indít, hogy törődj belük. Én az egyik védőangyalod vagyok, és azért jöttem, hogy tudassam veled, milyen csodálatos ereje van az állatokkal való különleges kapcsolatodnak. Ezáltal a természet angyalaival is szoros és meghitt kapcsolatba kerültél.

Az összes állat, amelyet valaha szerettél, őrangyalként vigyáz rád, és szereteted örökké melletted tartja őket. Mennybéli kedvenceid boldogok, egészségesek, játékosak és jókedvűek. Földi kedvenceidre angyalok vigyáznak, csodákban részesítve őket, és ezáltal téged is. Bizonyos tekintetben az állatok a te és szeretteid őrangyalai. Olyasvalaki vagy, aki igazán értékeli az állatok angyali tulajdonságait.

Képes vagy szavak nélkül kommunikálni ezekkel a csodálatos teremtményekkel, és az állatvilággal való különleges kapcsolatod új ajtókat nyit meg számodra.