Február 9. péntek: Újhold elhozza a valódi megváltást és átalakulást minden szinten.

Holisztikus szempontból érkezik a változás – a hatalmas szél elhozta – azt a fajta szemléletváltást, amit az újhold hordoz magában.

Változást jelent: testi-lelki-szellemi szinten egyaránt, aki meg is meri lépni a háromszintű átalakulást, az részesül is a megváltásban és az áldásban is. Aki nem csak sikertelenséget él át.

Az újhold mindig valamifél változást sugall, de most a kínai Holdújév idejét is jelent, amikor belépünk a Fa-Sárkány évébe, ami elhozza az élet minden örömét, életesszenciáját lelhetjük meg általa.

Merni kell meglépni mindazt amit régóta halogatunk, régóta altatunk, most mint egy Aladdin a palackból kiszabadulhat, a szerelem, a szeretet életérzése, a bátorság és a tetterő velejárója, és mindaz ami megadja az élet legmagasabb szintű örömeit, szabadságát és égi áldást jelent sokunkra nézve…!

Isten a Forrásod!

Az isteni Forrás mindent megad neked, amire szükséged van. Az elfogadáshoz a hited nyitja meg a kaput. Isten követői számára nem létezik hiány, nincsenek korlátok, csak hatalmas bőség van, melyben mindnyájan osztozunk.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy a munkád nem a Forrásod – Isten a Forrásod. Ha aggódsz a munkád miatt, hgoy az emberek megveszik-e majd a termékeidet vagy igénybe veszik-e a szolgáltatásodat, azzal akadályozod a bőség áradását. Itt az idő, hogy a valódi Forrásodra koncentrálj mindennel kapcsolatban, amire szükséged van az életedben, és ami a célod.

Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, hogy benned is ott van minden helyzetben, ami miatt aggódsz. Fogalmazd meg, mivel kapcsolatban érzel kételyeket – például “előléptetést és fizetésemelést szeretnék a munkahelyemet”, vagy “eladom a lakásomat”. Azután tedd az aggodalmad elé, hogy “Istenem, kérlek, segíts” vagy “köszönöm, Istenem, hogy segítesz”.

Ahogy az aggodalmad imává alakítod, azonnal érezni fogod az energiák pozitív változását. Megújult hited kitárja a csodálatos megoldások kapuját. Azt is tartsd észben, hogy az imákra gyakran váratlan válasz érkezik.

Előfordulhat például, hogy az előléptetésed egy másik munkahelyen történik meg. Isten megoldásai azonban mindig a javunkat szolgálják.

Törekvések!

Számodra nem léteznek korlátok, célozd a csillagokat.

Az unikornisok támogatnak, ha lenyűgöző szellemi magasságokba törekszel. Lehetőségeid végtelenek, ne félj hát merészet kívánni, hiszen az unikornisok segítik megvalósítani az álmaidat.

Megerősítés: Az unikornisok támogatják törekvéseimet.