Február 8. csütörtök: Karmikus leckék és feladatok megoldásai!

A múltból jövő feladatok jönnek elő, amelyek meghozzák a megváltást, és az áldást az életedre nézve. Legyen az kapcsolat, vagy szimplán egészségügyi vagy anyagi helyzet.

A múltban ért negatív hatások, sebek, és lelki sérelmek felszínre törnek, s, olyan életérzést hoznak elő, amit el kell engedni! Le kell zárni, mert nem szolgálnak már. Egészségtelen élethelyzetet teremt, ami negatív dolgokat generál.

A régi sebek lelki fájdalmakkal járnak, és égetik az érzelmeket, amelyek különféle blokkokhoz vezetnek, lezárják a kommunikációs csatornákat, ezáltal nem tudsz másokhoz tisztán, őszintén kapcsolódni, ezáltal blokkolod, negatív hatással ruházod fel  a kapcsolataidat is. Önmagadat is mérgezed, amely betegséghez és negatív hozadékhoz vezet. Legyen az családi, baráti vagy munkahelyi kapcsolat.

Megerősítés: Megtakarítások!

Ha következetesen spórolsz, a jövődet védelmezed. Nagy szívességet teszel jövőbeli énednek, ha folyamatosan félreteszel a jelenlegi bevételeidből. Az önmagadról való gondoskodás biztonságérzetet ad, miközben az életcélod beteljesítése felé haladsz.

A bőség angyalai a megtakarítások terén is utat mutatnak. Tudják, hogy a megtakarítások biztonságot adnak, és stabil tőkét jelentenek, melyet jövedelmező vállalkozásokba fektethetünk.

Ezt a lapot azért húztad, hogy ne feledd: az életed társteremtője vagy minden területen, így az anyagiak terén is. Hatalmadban áll, hogy a változást képviseld az egész bolygó számára. E jelentős változás beindításának egyik lépése pedig az, hogy tudatos erőfeszítéssel félreteszed a bevételed bizonyos százalékát.

Hajszolás helyett vonzás. A nyolcas szám (február 8.) a végtelen, ezért a mai napon érdemes teremtést gyakorolni és pozitív erővel felruházni a vágyaidat, az álmaidat. Megvalósuljon, minden úgy ahogyan számodra a legjobb, és a legmegfelelőbb!

A bőség angyalainak áldása.

Ha valamit vagy valakit hajszolsz, kitér előleg, méghozzá az “üldözés” energiája által közvetített félelem miatt. Próbáld inkább magadhoz vonzani azt, amire szükséged van, azáltal, hogy szeretetet, hálát és hívogató energiákat árasztasz.
Ez a lap arra utalhat, hogy túlzottan hajszolod a pénzt vagy valami más dolgot, amire vágysz.

A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy minden, amit üldözőbe veszel, menekül előled.

A viselkedésed hátterében meghúzódó félelmek ugyanazok, mint amelyek a hiányérzetedet és a csalódottságodat! okozzák.

Hajsza helyett a vonzás hozza el számodra vágyaid tárgyát. Akkor tudsz valamit magadhoz vonzani, ha pozitívan beszélsz róla, és kitartasz a pozitív gondolatok és látomások mellett vele kapcsolatban – vagyis “valósággá szereted”.

 

Mindennap küldj hátlát és szeretetet afelé, amiről álmodozol. Üdvözöld az életedben. Köszönd meg, hogy a tapasztalatod része. Ha tetteidet a szeretet vezérli, a manifesztáció felgyorsul.