Február 6. kedd: Választásaink, döntéseink tükrében.

Nagyon fontos, mire teszed a választásodat, és mi az ami helyes, mi az ami nem, hogy ezt mind világosan lásd!

A család a legfontosabb és ebből következően egészséges és boldog élet. Ez egyikből következik, ha nem ápolsz megfelelő kapcsolatot a családtagjaiddal így ez meghiúsul és máshol sem leszel sikeres, és örömteli.

A lélek legfontosabb velejárója az érzelmek megfelelő áramoltatása. Mert lelkileg is megnyílni másoknak és mások felé. Ezáltal megértést gyakorolsz, magadban vetett hitet is megléped! Ez elhozza a valódi megváltást.

Megerősítés: Tedd a dolgod! Ne foglalkozz senkivel! Ne másokra figyelj, hanem önmagadra!

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz. H állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.

Ha ezt a lapot húztad, ne úgy gondolj rá, mintha büntetést kaptál volna. Senki nem kételkedik a munkamorálodban, senki nem vádol azzal, hogy nem teszel meg mindent az életcélod eléréséért. Ez a lap arra emlékeztet, hogy miközben kerülöd a vizualizációk, a megerősítések és a felajánlások manifesztációs csapdáját, sajnos nem veszel tudomást a belső útmutatásról, amely azt javasolja, hogy cselekedj.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

A kulcs mindig az, hogy pozitívan lásd a világot.

Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus!

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe. Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged.

Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.

A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség. A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani. Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik. Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás.

A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.

Választások! Döntések!

Létezik egy másik út is. Kérd az unikornisodat, hogy segítsen megtalálni.

Több lehetőség közül választhatsz, az unikornisok pedig a számodra legkedvezőbb megoldás felé terelgetnek téged. Ha odafigyelsz az ösztönzésükre, boldogságban lesz részed.

Megerősítés: Az unikornisokra hallgatva ma bölcs döntéseket hozok.