Heti Holdnaptár (február 5-11.): Holdújév hete. Megérkezik: a valódi megváltás a megújulás felé vezető úton!

Most ráléphetünk arra az útra, amit már oly régóta éreztük, fontos, meg kell lenne lépni.

Ez a komfortzónából való kilépést jelenti, egy olyan irányba, ami már nem tűr halasztást.

Ez az irány elengedést követel, ezért nézz szembe a tényekkel, azokkal a lélekrészeiddel amiben megsérültél, sebeid vannak!

Ilyenkor az álarc lehull(hat), és végre felszínre törnek a régi megbántások, a sebek begyógyulnak és a varrat is leesik. Ez egy olyan megkönnyebbülést jelent érzelmileg, ami elhozza a valódi felszabadulás érzését!

Most ha valami nem működik és nem jó, ki kell belőle lépni, át kell gondolni, át kell reformálni, legyen az egy életmódváltás, egy munkakörülmény megváltozása, vagy egy rossz kapcsolódás felismerése. Ez érinthet házasságot, baráti, rokoni, családi szálat, vagy szerelmi és párkapcsolati kérdéseket is. Nézz szembe a tényekkel, mennyire vagy nyitott és beszédes egy – egy kapcsolatodban, mennyire vagy érzelmileg töltött, vagy épp túlfűtött – ne adj isten, hideg lelkileg!? Ez most abból a szempontból is fontos kérdést tartalmaz, hogy légy őszinte: ne csak magaddal, hanem másokkal is. A kapcsolataidat ne a hazugság vagy ködösítés jellemezze, hanem őszinte, meghitt kommunikáció, ahol fogékony vagy a másik sötét oldalára is, mersz segíteni másokon, ezáltal teljesíted a karmikus feladatod megoldásait, és a karmikus kerék beindul, ahol a régi, rossz berögzülések kitisztulnak, megtisztulsz általa. Tedd meg azokat a lépéseket, amelyek már régóta húzódnak. Ezáltal a gyógyulás beindul, először érzelmileg, majd szellemi szempontból, végül már a fizikai mivoltodban látszik minden változás, átalakulás.

A mostani új hét valóban újdonságot, friss újul energiákat rejt magában, ugyanis a kínai Holdújév veszi kezdetét, 2024. február 10-én, ami Sárkány évét hozza majd el.

Már számtalan cikket osztottam meg (Holdújév kapcsán), hogy ez kedvez az új vállalkozásnak és pénzügyi spekulációknak is. Akár külföldi, hosszú, kalandos utazásnak, de akár online munkának, ami előremutató sikereket jelent. Mind-mind benne lehet a pakliban. Amit várj: jó szívvel és szenvedéllyel tegyél bármit is, annak lesz sikere aki változást is akar, újító energiák tükrében teszi meg a lépéseit, a cselekedeteit. Légy cselekvőkész és tetterős, most ‘a bátraké a szerencse’! – ahogy tartja a mondás.

A Vízöntőben lesz teljes az újhold, ami számtalan szellemi erőt hordoz magában, és a tudatosságot, a szabadelvű gondolkodásmódot… Ami párosulhat egyfajta különcséggel, és szellemi erők valódiságával is. Nincs helye már a mismásolásnak, a ködösítésnek, és elhallgatásoknak sem kedvez ezen időszak. Sokkal inkább a Vízöntő azt mutatja: ilyen negatív gondolkodást le kell zárni és el kell tudni engedni, hogy már ez mind-mind nem szolgálja a létünket, és az egészséges életformának sem kedvez. Mivel rámehet az egészségünkre, a sok idegeskedés, a helytelen, rossz minőségű táplálkozás, mozgásszegény életmód és sok stressz, hazugság, önértékelési zavar mind egy lehúzó erő és energia, aminek nincs helye az életünkben! Mert csak letaszít a siker dobogójáról, és egészséges életszemlélettől is elviszi a fókuszt. Sokkal inkább olyan irányba kell menni, ahol boldogság van, megértés, hit és jólét. Mostani újholddal ez megteremthető.

A hétfőt meghatározza a Nyilas jegy energiája, Jupiter Bolygó uralma alatt áll, ami szerencsét, aktív energiákat foglalja magában. Most érdemes sportolni és akár szerencsénkre alapozva valamit megtenni, ez lehet sorsjegy, vagy akár jókívánság elesett valaki felé, aki rászorul egy jó szóra, vagy épp egy pozitív teremtés is meghozza a várva várt sikert.

Kedden délután már a Bakban jár a hold, itt ez a jegy nem igazán érzi jól magát, sokkal inkább munkáról és hidegfejűségről szól minden, ami azt jelenti, pénzügyekkel és jóléttel lehet ‘sáfárkodni’ és motivált lenni. Egy ilyen motiváció után nem maradhat el a siker, ami meghozza megelégedettséget is.

10-én estéig a Vízöntőben jár a hold, ami újhold formájában lesz teljes, de erről fenn részletesen írok.

Majd a hétvégét az érzékenységéről híres Halak hold lesz jelen, megadva a tudatalatti fontosságát és jelentőségét. Most igazán a pozitív energiáknak kedvez minden Égi jelenség és az Univerzum is. Csak fontos lenne, hogy a földön is tudjunk maradni.

Összességében: A hét fő célpontja: a Kínai Holdújév lesz (február 10-én, szombaton), ez hozza el a valódi pozitív változást, minden tekintetben, legyen az munkahelyi (pénzügyi), lelki (átalakulás a nyitottság felé) vagy párkapcsolati (se veled se nélküled kapcsolatok lezárásai) kérdéskör. E körül forog minden, hogy szombaton végre beteljesüljön mindaz amit szeretnénk.

Megerősítés: Csendes elvonulás és relaxáció.

A bőség angyalainak áldása.

Itt az idő elszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit. Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.

Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva. A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.

Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell teremtened otthon vagy a munkahelyeden. Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.