Február 1. csütörtök: Új hónap, új érzések, új életforma.

Most megtehed a valódi változást a magad érdekében, akár életmódváltoztatással vagy új baráti körrel, akár új, megújult munkahely elgondolásában.

Ez a hónap a megújult erővel történő változásé, egy olyan életforma módosítást hajthatsz végre, egészséged, jobb közérzeted érdekében, amiről már régóta álmodsz, nem lépted meg mert nem volt itt az idő vagy egyszerűen lusta voltál, és most végre megléped!

Égiek támogató erőt adnak mindenhez mivel a kínai holdújév is ebbena hónapban lesz (február 10.)
Ez lezárást és elengedést eredményezhet emberi vagy környezeti hatásokat nézve. Majd már február 10 után újult erővel való pozitív energia szállja meg a mindennapokat.

A rossz, a negatív energia és gondolatok elengedése, a lehúzó élethelyzetek átreformálása hozhat el egyfajta lelki megkönnyebbülést.

Egy váratlanul, hirtelenül jött sorsemény átalakíthatja a sors feladatunkat is egyaránt. Tehát új utakat hozhat, más munkát, amihez fentről támogatást és szerencsét kaphatunk. Az érzelmeink meghatározhatják az emberi mivoltunkat, és lelki erőnk megduplázásához vezet.

Megerősítés: A bőség áradása feléd tart, ha kellőképpen bátor vagy új útakra lépni.

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.

Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.

A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak. Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra.

A bőség sok formát ölthet, ezek közétartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek.

Elengedés és megadás áldása.

Tündöklő szeretetünk üdvösségével öntözünk meg. Tárd szét karjaid, és engedd el azokat a kihívásokat, amelyeket kezeddel oly erősen magadhoz szorítottál.

Nyisd ki kezedet, tárd ki karodat és szívedet szeretetünk és támogatásunk előtt.

Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, mert a helyzetet segítség nélkül próbáltad megoldani. Nagyon szívesen segítenének és válaszolnának imáidra, de előtte meg kell adnod magad, és el kell engedned a helyzetet.

A megadás csupán azt jelenti, hogy belefáradtál a küzdelembe. Arra az érzelmi elengedésre utal, amely hisz abban, hogy a lélek isteni bölcsessége (ebbe beletartozik felsőbb éned is) képes jobb munkát végezni.

A megadás nem azt jelenti, hogy feladod, vagy azt akarod, hogy irányítsanak téged.

A megadáson keresztül biztosítva lesz számodra egy jobb végkifejlet. Ha segítségre van szükséged önmagad megadásával kapcsolatban, kérd az angyaloktól.

A lap további jelentései: Ne aggódj azon, miként kapsz választ imáidra. Hagyd, hogy Isten találja ki a részleteket. Légy hajlandó arra, hogy segítséget kérj. Szabadulj meg a feszültségtől és az irányítási vágytól, és a dolgok jobban alakulnak majd. Kapcsolataidban kerüld az erőfitogtatást.

Egyszerűen csak birtokold erődet, így nem kell majd megharcolnod érte.