Január 31. szerda, jólét és szerelem: mindkettő radikális, emelkedő változásokat hozhat.

Két fő téma lesz porondon, akár okozhat megméretéseket, az pedig nem más: mint a pénzügyi helyzet (karrier), és a magánélet (párkapcsolat).

Főszerepben, a munkaügyi és a karrierrel kerül, valamint a pénzügyi helyzet mutatja magát, mennyire van jelen az adott életedben, vagy sem?

Erre a két témára, kérdésre most érdemes válaszolni!

1. A kapcsolódásaimban mennyire vagyok függő, vagy független, szabad? Mennyire tudom kinyilatkoztatni a partneremnek az érzelmeimet, mennyire tudom elengedni lelkileg magamat? Vagy csak agyalás megy ezerrel, de semmi érzelem!?

2. A munkám és karrier egyenes arányban vannak-e ? Az elvégzett munka a béremmel, juttatásaimmal összhangban van-e?

/Vagy pont nincs és a befektett munka nem térül meg, sőt inkább nevetséges összegért dolgozom – nap mint nap. Ezzel az önbecsülésemet rongálom, leértékelem magamat, a személyiségemet, ezáltal elindul egy olyan hatásmechanizmus ami önértékelési zavarhoz vezet, ez bizony rányomja a bélyegét az összes kapcsolatomra, legyen az munka, magánélet, családi vagy rokoni, baráti kapcsolódás…. így a környezetemre is negatív hatást gyakorlok. A rossz gondolatok, a negatív sugallatok sosem szülnek elért sikert, és ösztönző, motiváló, okos embereket a környezetünkben. Sokkal inkább lesznek hozzánk kioktatóak az emberek, amelyek feszültséget jelentenek minden emberi kapcsolatunkra nézve! Ezért nagyon fontos, higgadtak és józanok maradjunk, lássuk magunkat és környezetünket is reálisan. Ez nem zárja ki a játékosságot, a lazaságot, a tanulékonyságot sem. De a legfontosabb hogy szabadságvágyunk megmutatkozzon, mert ekkor lehetünk valódi ÖNMAGUNK. Az álarc nélküli világ és élet pozitív! Ez a célja sokunknak csak nem tudjuk megfogalmazni, ezért sokkal inkább bonyolítjuk az életünket, negatív emberekkel, gondolatokkal és cselekedetekkel Az önmegvalósítás útjára lépve: egy sokkal szeretetteljesebb, energikusabb, bőséget és anyagi javakat bevonzó életünk lehet. Ahol a célok és a motivációk nem süllyednek a mélyre, hanem sokkal inkább magaslatokra emelve fog működni minden. Az életünk is kivirágzik, sokkal életigenlő lehet.

A fejlődés sosem fájdalom- és zökkenőmentes, így szembesülni kell a lelki terhekkel, a múlt sérüléseivel, fájdalmaival egyaránt! De ezzel nem tettünk meg mindent, felszínre kell hozni, szembe kell nézni vele. Egy-egy trauma mélyről fakadó seb hatalmas és mélyről jövő lelki bántásból fakad. Ezért sosem a felszínen kell keresni a megoldást, hanem a felszín, vagy tudatalattiban.
Ehhez számtalan jó ezoterikus technika áll rendelkezésünkre, jobban megismerjük önmagunkat, a céljainkat, és motiváló vagyis a hajtóerő meglegyen. Ha ez utóbbi hiányzik mint olaj a gépezetbe, leszünk és válunk sikertelenné, boldogtalanná ha úgy tetszik kiegétté is. Ezért nagyon fontos lehet a pozitív gondolkodás, az egy érzelmi hullámhossz a másikkal, ezen életterületen pedig a nyitottság, nyíltság, őszinteség, gördülékeny, vidám kommunikáció. A bezárkózó és befelé forduló személy sosem tudja megélni az életet érzelmi szempontból. Ezért elojtás és elengedés folyamatosan jelen lesz az életében, mindez nem vezet sehová, inkább szomorúsághoz vezet, nem meghittséghez ami vidámságot eredményezhet.

Megsemmisítés sosem könnyű és egyszerű, hanem tudatosságot – józan ítélőképességet, intelligenciát követel. Viszont ha meglépjük, fejlődésnek indul a fizikai, az érzelmi, és a szellemi oldalunk egyaránt, ez hozza el a végső megváltás és a lelki békét.

Fejezd ki a szeretetedet!

Menj, és cselekedj a szerelem nevében!

Ez a lap arra buzdít, hogy ragadd magadhoz a kezdeményezést a szerelmi életedben. Ez jelentheti azt, hogy felveszed a kapcsolatot valakivel, akihez vonzódsz, és randevúra hívod. Azt is jelentheti, hogy virágot, SMS-t vagy ajándékokat küldesz a kedvesednek.

A szerelem kifejezésekor ezek az érzések átzúdulnak rajtad. Romantikus megnyilatkozásaid valójában számodra jelentik a legnagyobb ajándékot, mivel még jobban élvezed, ahogyan ezek hatására érzed magad.

Minél több szeretetet adsz, annál több szeretetet élsz át. Természetesen gondoskodj arról is, hogy nyitott légy az Istentől, az angyaloktól és más emberektől hozzád érkező szeretet befogadására is.

 

 

 

.