Angyali útmutatás: Vagyunk még néhányan, akik olyan világról álmodunk….. amibe a negatív emberek nem férnek bele!

S, ezekbe az álmokba nem férnek bele azok sem, akik csak ártani tudnak.

Akik a saját harcaik helyett, másokkal csatáznak. Akik küldetésüknek érzik, hogy önnön nagyságukat hirdessék, miközben földbe döngölnek bárkit, aki az útjukba kerül.

Vagyunk még néhányan, akiknek nem kenyere a hazudozás, a rosszindulat, a megalkuvás. Akik nem mások hátán felkapaszkodva akarnak boldogulni, akiknek nem okoz kéjes kielégülést mások boldogtalansága. Akik álmokról, tervekről, természeti szépségekről, az élet vitathatatlan értékeiről beszélgetünk.

Vagyunk még, akik ismerik a tisztelet, az elfogadás, a nyitottság fogalmát és vagyunk még, akik egy olyan világban szeretnénk élni, ahol a szabadság nem holmi ócska papírból kreált illúzió.

Vagyunk még, akik hisznek a szerelemben, a barátság erejében. Akik tudjuk, hogy hegyeket mozgathatunk meg. Akik nem félnek felvállalni az érzéseiket és jól tudják, hogy a sokszínűség tényleg gyönyörködtet.

Vagyunk még, akik élünk és élni hagyunk, akik segíteni és nem ártani akarunk.
Vagyunk még.”

Ugye vagyunk még…
~Náray Tamás~

Megerősítő áldás: Szerelem ereje.

Amikor Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont, felhördült a világ. Mindenki az okokat firtatta, a bűnös harmadikat kereste. Amikor kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt között egy forgatáson szerelem szövődött, az emberek igazolva látták teóriájukat: lám, lám, itt a bűnös, ez a ribanc tette tönkre a házasságot! Pitt azonban máshogy látta.

Egy újságírói kérdésre, hogy miért hagyta el feleségét, annyit mondott: „Nem szerettem azt, aki mellette voltam.”

Elgondolkodtató válasz!

A valóságban ugyanis nem a másik embert hagyjuk el, hanem attól az énünktől igyekszünk szabadulni, akivé mellette váltunk, akivé a kapcsolat formált minket. Nálad vajon mi a helyzet? Te szereted azt, aki a párod mellett vagy? És a párod vajon szereti azt, akivé melletted vált?

Orvos-Tóth Noémi