Oroszlán Telihold áldásos ereje: Elhozza számodra a lelki békét és érzelmi kielégülést!

Január 25-én, csütörtökön az oroszlánban járó hold telihold formájában lesz teljes.

S, elhozza a lelki békédet, megteremtse a jövőd sorsát, szerencse és áldás kíséri minden léptedet, a pozitív energia felduzzad hogy minél előbb megleljen Téged!

Tégy belátásod szerint, az oroszlánban járó telihold napján csak a pihenésre, és a vágyaid megteremtésére fókuszálj!

Figyelj az Égi jelekre, és ne koncentrálj keszekusza gondolatokra, negatív energiákra, emberekre, helyzetekre sose figyelj, és ne vedd fel az bántó emberek keserű szavait. Ez róluk szól sosem rólad!

Csak az édes percekre, a szerelmes együttlétekre, a családi harmóniára fókuszálj, célozd a figyelmedet a szép dolgok felé, s, ezek most a Telihold erejével megteremtődnek, és csodát hoznak el az életedbe.

A három Égi Angyal elhozza számodra a Telihold fénye által az Univerzum valódi üzenetét, ami által megleled a lelki békédet, és a szerencsédet, égi áldásban lesz részed. Feltölt a Telihold fénye és mágikus ereje olyan fehér sugárzó fénnyel, ami számodra a gyógyulást és áldást jelenti, testi-lelki és tudati harmónia rád talál, ami elárasztja az egész fizikai létedet, bőséget, jólétet teremtve számodra.

A fehér fény tovább dolgozik és eléri az érzelmi szintedet, ahol egységbe hoz és kiáradó energiája lévén megnyílsz a világ előtt, és minden félelem szertefoszlik, azon által hogy közvetítsd tüzes fényedet, nyugalmadat a világba.
Majd a szellemi erőd megtelik  tudatossággal, akarattal és olyan áldásban lesz részed, Telihold sugara által, ami megkoronázza az az egész lényedet. Az oroszlán tüzes fénye elégeti a rosszat, a negatív energiádat ami gátol a boldogságban. Most az összes pozitív erő és energia rád talál, ami Szerte oszlatja a családtagjaid, és szeretteid körében is.

Fogadd szeretettel Égi Angyalok tanácsát és igaz üzenetét:

Shanti:

A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.

Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

Patience:

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Noha alig várod, hogy egy új projektbe kezdj, ennek még nem jött el az ideje. Most az információgyűjtés létfontosságú fázisában vagy. Ez azt jelenti, hogy új információkat szerzel tanulás, olvasás, meditálás, kapcsolatok kiépítése, óralátogatás, szakértőkkel való beszélgetés és egyéb módszerek segítségével. Mint ahogy az életben mindig, ideje van a gyűjtésnek, és ideje van az ültetésnek.
Még korai lenne eldöntened, hogy a rengeteg információt, amit most befogadsz, később hogyan használod fel.

Lehet, hogy van már néhány ötleted, és esetleg bölcs dolog lejegyezni őket, mert még később hasznukat veheted. Nemsokára úgyis a gyakorlatban is hasznosítanod kell eddigi tudásodat, tehát nagyon elfoglalt leszel, és keményen dolgozol majd. Úgyhogy eddig élvezd a várakozás és pihenés pillanatait. Hagyd, hogy egy üres edénykén befogadhasd a fentről érkező mennyei bölcsességet. Saját különleges tehetségedet a mennyei bölcsességgel ötvözve új, gondos utat nyitsz a béke megteremtéséhez bolygónkon.

Rosetta:

Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.

A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.

Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!