Január 25. csütörtök: Oroszlán Telihold, elhozza a valódi szenvedélyt, és a lelki átalakulás művészetét!

Az Oroszlán Telihold megnyitja a tüzes energiakaput: amelyen átlépve pozitívan alakíthatunk a Sorsunkon!

Január 25-én, csütörtökön: Telihold lesz az Oroszlán jegyében, amely tüzes, aktív, kiáradó energiát jelent, mindez segít minden személyiség átalakulásban, és Napságunk kibontakozásában.

Napságunk beragyogja a mindennapokat, ehhez kapunk új erőt, energiát. Az Univerzum most segítségünkre lesz, hogy személyiségünk megújult erő által egy egész más energiával ragyogjon.

A lelkünk mélye megméretésre kerül(het), egy olyan energia áramlásban, amely segíti a teremtés, és a pozitív életerő minden formáját.

Az Oroszlánt a Nap bolygó uralja, tehát a személyiségünk egy olyan spirituális fejlődésen megy keresztül, amely emelkedést jelent érzelmi szinten biztosan. A hit és a megértés mellett fontossága lesz ezoterikus tanításoknak, ilyenkor, jó ha foglalkozunk kicsit spirituális energiákkal. Legyen az mantrázás (pozitív mondatokkal), meditáció, relaxáció, könnyű, tartalmas sport (erdei séta, vízparton tett séta, vagy gyaloglás, esetleg futás, kutyaséta, jóga, légzéstechnikák, gyógyteák fogyasztása, gyümölcsnap, hangtálazás, masszázs, különféle ritualék, stb.). Ez mind-mind támogató erővel bír, testi-lelki-tudati kibontakozásban, harmóniában segít. Sok folyadék fogyasztása ilyenkor elengedhetetlen, gyógyfürdő vagy úszás kifejezetten jótékony hatással lehet idegekre és lélekre egyaránt.

Huszonötödikével 7-es számot kapjuk meg, ha számmisztika alapján vizsgálódunk, ami hitbéli és spirituális tanításokat jelenti, és túlsúlyba helyezi, ezért is kiemelten fontos lehet lélekkel foglalkozni, megvizsgálni mennyire vagyok jelen a kapcsolatainkban, érzelmileg? Vagy épp visszafolytom, és nem élem meg az érzelmeimet, lelkemet nem adom ki 100%osan, mert esetlegesen blokkokat és félelmet érzek, ha meg kell nyílnom! A szívcsakra és torokcsakra mennyire nyitott, aktív? Ezeknek a megerősítése igen fontos lehet, akár zöld, vagy kék színnel aktíválhatjuk, ha épp elakadás lenne a működésében.
A szívcsakra a lelkünk őszinteségéért felelős, a torokcsakra pedig a megfelelő kommunikációért felel, amit kék színnel tudunk aktívilánk, energizálni.

Az érzelem mennyire erős a kapcsolatainkban, legyen az munkahelyi, rokoni, baráti, családi, szerelmi kötelék, most meg kell vizsgálni ezeket a kapcsolódásainkat is?
Mennyire éljük meg a lelkünk mélyét, vagy éppenséggel mennyire folytjuk el azokat?
Most önvizsgálat és önkriktai mellett, érdemes választ adni mindenre. …. Hazugságok és álarcok nélkül, hogy tényleg mennyire vagyunk önmagunkhoz őszinték? Amíg nem tudunk magunk előtt sem megnyílni, hogy várható el, hozzánk is őszinték legyenek? Ha mi nem vagyunk azok!??

Az Univerzum támogatja a fehér mágiát mindazt ami javunkat szolgálja. Ami árthat és a másik embert lehúzhatja az mind akadályoztatva lesz, hogy egy friss energia életbe léphessen. Ami eddig akadályként látszott, és béklyóba kötött most feloldódjon, és kitisztuljon.

Kikristályosodik minden, ami személyiségünk fejlődését segíti, egy akadályon való túllépés megmutatja: mire van szükségünk, lelkileg, érzelmileg biztosan!
Ami csak ösztönből működik el fog tűnni, és végre az érzelmek szerepe kerül előtérbe, és leolvasztja a jégfalakat, az oroszlán tüzes ereje most mindenen áthatol!
A büszkeség és a hűség amit családunk, és embertársaink felé érzünk, most erőre kap, tisztítótűzként elpusztítja mindazt ami nem szolgál már minket, inkább hátráltat, legyen az munka vagy a magánélet kérdései?!

Összesében, ez az energia javunkat szolgálja és felruház olyan képességekkel és tudással, ami fehér mágiát mutatja be, és energetizálja az érzelmeinket, hogy végre kimutathassuk mindazt ami bennünk szunnyad. Hogy aztán újult erővel kibontakozhassunk lelki szinten biztosan! A másik ember elfogadásán keresztül, sokkal jobb emberré válunk, aki már nem ismer határokat, ha fejlődését nézi. Aki már nem kritizál ok nélkül, okkal sem másokat, mert ezek minden lelki bántáshoz vezetnek.
Felülemelkedik a problémákon és olyan energiákon, amelyek nem fejlődéssel töltenek el, hanem hátráltató energiával.

Most meg tudod és át tudod lépni a határaidat, nem feltétlenül fájdalommentes ez a dolog, mert szembe kell nézni az árnyékoddal, egy olyan tulajdonságoddal, ami még fárasztó és terhelt lehet egy másik ember számára…..
Az érzelmeink megélése nem ismer akadályokat és most egész más világ tárul elé.

Megerősítés: Az elfogadás biztonságos!

Minél inkább képessé válsz az elfogadásra, annál több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit megoszthatsz másokkal. Tárt karokkal fogadj mindent, ami hozzád és rajtad keresztül érkezik, mert ez áldást hoz az egész világra.
Ez a lap segít, hogy felismerhesd és leküzdhesd a bőség akadályait – pontosabban azt az aggodalmat, hogy hogyan kapsz választ az imáidra. Az aggodalmaid megakadályoznak abban, hogy megnyílj az isteni támogatás áramlása előtt, és lelassítják vágyaid manifesztációját.

Miután Istenhez fohászkodtál valamiért, bízz benne, hogy Isten olyan módon fog válaszolni, ami minden érintett számára a legjobb. Ha cselekedned kell, hogy segítséget kaphass, egyértelmű útmutatás érkezik, hogy tedd ezt, ismétlődő ötletek, ösztönös megérzések vagy fizikai jelek szintjén.