Angyalkártya téli éjszakákra: Tisztítsd meg magad! Légy pozitív!

Energetikai tisztaság a kulcs az egészséged helyreállítása szempontjából.

Kérd az angyalokat, hogy engedjenek el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál.

Ez a kártya azért érkezik hozzád, mert az angyalok látják, hogy bizonyos alsóbb rendű energiákat hordozol. Lehetséges, hogy nagyfokú érzékenységed és részvéted miatt ezt a negatívitást más emberek félelmeiből szívtad magadba. Ezek a mérgező energiák a saját, múltbéli félelmeidből is eredhetnek. Az anyagi forrásukra való tekintet nélkül az angyalaid segíteni akarnak energiameződ megtisztításában.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, amikor durva helyzeteket élsz át, amelyekben vitatkozás, heves versengés, erőszak vagy pszichoaktív szer használata fordult elő. Érzékeny fényküldöttként időnként mások fájdalmas energiáját hordozod, tudtodon kívül, attól a jó szándékú vágytól vezérelve, hogy hasznos légy, de kérd meg az angyalokat, hogy ettől fogva ők vállalják ezt a fájdalmat, mivel ők el vannak látva olyan módszerekkel, amelyekkel kezelni tudják ezt a radioaktív mérgezést anélkül, hogy kárt tennének magukban.

Megerősítés: Tündérek.

Erős kötelék fűz a tündérekhez, és életcélod része az, hogy segíts az anyatermészetnek.

Azért húztad ezt a lapot, mert a tündérek tudatni akarták veled, hogy veled vannak, mint szellemi vezetők, és segítenek fizikai igényeid kielégítésében és életcélod beteljesítésében.

A tündérek arra buzdítanak, hogy tölts időt a szabadban, és segítsd küldetésüket a talaj, a víz és a levegő megtisztításával. emellett az állatokat is védelmezik és irányítják. Ha szeretnél egy isteni megbízást az állatok vagy az anyatermészet megsegítésére, csak kérdezd a tündéreket!

Ez a kártya azt is jelzi, hogy érdeklődsz a pénz vagy valami más anyagi támogatás megteremtése iránt. A varázslatos tündérek nagy örömmel segítenek törekvésedben, feltéve, hogy viszonzod a szívességet azzal, hogy teszel valami jót a környezetért, például szelektíven gyűjtöd az üvegeket és a konzervdobozokat, hogy újrahasznosíthatók legyenek, vagy környezetbarát tisztítószerek használatára váltasz.

Totemállat a kulcs.

Szellemivezető-állatod oltalmaz téged, és segít ezzel a helyzettel kapcsolatban.

Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy dolgozz állatokkal – mind fizikailag, mind spirituálisan -, mert ők feléd fordulnak, és próbálnak veled kommunikálni. Annak érdekében, hogy halld ezeket a jóakaratú lényeket, ítélkezés nélkül, a szíveddel és belső hallásoddal kell hallgatnod. Amint megnyitod a lelkedet, tisztán fogod hallani szeretetteljes hangjukat és üzeneteiket.

Különleges állatok is vannak veled vezetőként. Ez lehet egy házi kedvenced is. Ezek a „totemállatok” olyanok, mint az angyalok és nagyon szoros kapcsolatban állnak a földdel.