Angyali üdvözlet hétfő estére: Plútói energiák tükrében. Gyógyulás vagy rombolás?

A mai nap: gyógyulásról és gyógyításról kell, hogy szóljon!

….De ha negatív módon működik, mást jelent, akkor könnyen előfordulhat, a pusztítás és a rombolás kerül előtérbe. S, ez sok-sok feszültséghez, kimerültséghez vezethet!

Legyen az munka, vagy a magánélet, romboló vagy gyógyító erőt viszel bele -?-, kizárólag, rajtad áll!

Egyszerűen fogalmazva, rajtad áll vagy bukik minden.

Megerősítés: Tíz kulcs a vágyak manifesztálásához. Vágyak megteremtésének 10 lépése.

A kívánsághoz legalább annyi energia kell, mint a tervezéshez.

Minden szándék mozgásba hozza a teremtő energiákat, akár észreveszed, akár nem.
Ha a lehetőségeid szűkösségére panaszkodsz, az elhatározásod kevés lesz, hogy bármi megvalósuljon.
A lehetőségek soha nem adódnak. Te teremted azokat.

Mindent bevonzol az életedbe, amire odafigyelsz, energiát és fókuszt fordítasz, legyen az pozitív vagy negatív.
A bőséget nem rejtik el előled, számtalan módon „szétszórják”, áramoltatják az Univerzumban. Csak engedned kell isteni lényeged teremtő energiáját kiáramlani, és ez annyit hoz neked, amennyit megengedsz magadnak. Minél többet engedsz meg, annál több csoda fog bekerülni az életedbe.

Vedd el a kincseidet! Isten vagy, és ezen a világon minden neked (és rólad) szól.
Hogyan manifesztálj?

10 kulcs a vágyak manifesztálásához:

1. Higgy isteni természetedben!

Egy vagy Istennel. Nincs különbség közted és minden élet Végtelen Forrása között, amelyet Istennek hívnak.
Emberként az Te vagy az isteni megtapasztalása. Valódi természeted a Végtelen, a Tiszta Tudatosság, a Jelenlét, a Tudatosság az ÉN VAGYOK ragyogása.

Ez az az igazság, amit, ha elhiszel és felfogsz, az felerősíti a képességedet, hogy bármit manifesztálj, amire vágysz, mert tudni fogod, hogy az igazi lényed már MINDEN.
Mind istenek vagyunk, de megfeledkeztünk róla. Itt az ideje, hogy emlékezzünk arra, hogy minden ember maga és világának megteremtője.

Nem kell szenvedned, az életből a legjobbra kell törekedned, a problémák és akadályok pocsolyáin át kell gázolnod vágyaid csillagai felé! Legyél isten (mikro-teremtő), érd el a Teremtő állapotát, és az egész Univerzum segíteni fog neked! Isten vagy, és minden hozzád tartozik! Te vagy a világ közepe, a lét tengelye, a mindenség magja. Vedd ezt a világot – ez a tiéd, a számodra készült! Minden jó benne a tiéd!

2 . Tudd, hogy a teremtés nem ért véget!

Isten a teremtő, Isten a kreativitás forrása. Folyamatosan alkot. Nem ment szabadságra a hat napos teremtés után. Nem különül el a létezéstől. Amikor egy virág virágzik, éppen akkor Isten is virágzik, amikor egy madár énekel, az Isten is énekel, amikor a Nap felkel, Isten is feláll, amikor kinyitod a szemed, Isten is mindent lát.

Minden dolog Istenben létezik, a te végtelenül hatalmas Énedben. Isten teremtett mindent, amikor létrehozta az Univerzumot. Ez magában foglalja az összes végtelen lehetőséget, amely valaha létezett és létezni fog. Semmit sem tudnál elképzelni, ami ne létezne már a belső királyságban. Már maga az a tény, hogy el tudod képzelni azt, amit nem látsz, és ami nincs anyagi formában, azt jelenti, hogy létezik.

3. Legyen vágyad – tudd, mit akarsz!

Nagyon fontos, hogy tudd, mit akarsz. A legtöbb ember azért nem kapja meg, amit akar, mert nem tudja, mit akar. Szánj időt arra, hogy világosan és konkrétan megfogalmazod vágyaid!

Tisztázd magadban, hogy mit szeretnél! Ne elemezd túl és ne ítéld meg vágyaid! Ez a tiszta vágy a Felsőbb Éned ajándéka. A legfőbb szabály:
Döntsd el, hogy pontosan mit szeretnél, fejezd ki világosan és egyértelműen!
Ne habozz! Az elültetett gondolatokból tettek fakadnak, a tettekből pedig megszokások.
A megszokások magjából szárba szökken jellemed. Jellemed beérleli sorsod. Egyedül rajtad áll, hogy mit aratsz!

4. Fejleszd képzeleted!

Folyamatosan képezd magad, hogy inkább a képzeletedben élj, mint a fizikai érzékszerveid világban! A képzelet az ajtó mindenhez, ami van, volt és valaha is lesz. Vizualizációs képességed az a képesség, hogy Felsőbb Éned szemével láss, és megvalósítsd mindazt, amire csak vágysz.
Az emberi képzelet ereje korlátlan, és ha nem érünk el nagyszerű eredményeket, akkor az csak azért van, mert nem vagyunk hűek küldetésünkhöz, szándékainkhoz, eszményeinkhez, amelyeket mi magunk –leszületésünk előtt– választottunk. Mi magunk pusztítunk el mindent az ellenkezésünkkel, a sorssal szembeni –megállás nélküli– hadakozásunkkal, amit cselekedeteinkben, szavainkban és gondolatainkban fejezünk ki.

5. Érezd, hogy kívánságod teljesül!

Ha már tudod, mit akarsz, ne feledd, hogy amire vágysz, az létezik, de ahhoz, hogy megnyilvánuljon a valóságodban, hozzá kell igazodnod azáltal, hogy elfogadod, már megtörtént! Ezt úgy teheted meg a legjobban, ha azt érzed, mintha a vágyad a kezedben lenne. Ez a megnyilvánulás kulcsa. Ragadd meg azt az érzést, hogy már az vagy, aki lenni szeretnél, már rendelkezel azzal, amire vágysz! Képzeld el azt, amit csinálni szeretnél, vagy amit szeretnél megkapni, és köszönd meg, mintha mindez már megtörtént volna, mert energetikailag már így is van!Megfelelő időben mindez eljut hozzád – ha az a hasznodra válik.

6. Tanulj meg uralni reakcióid, gondolataid és érzéseid felett!

A gondolataid, érzéseid és az életre adott reakcióid kreatívak. Mindig annak megfelelően fogsz reagálni, ami vagy. A manifesztáláshoz elengedhetetlen, hogy megtanuld, hogyan legyél tudatában gondolataidnak, reakcióidnak és érzéseidnek. Amit igazán gondolsz, érzel és hiszel, azt fogod megteremteni a világodban.
Gyenge az, aki megengedi, hogy érzelmei irányítsák tetteit; erős az, aki arra kényszeríti tetteit, hogy irányítsák gondolatait. Teremtő az, aki nem engedi meg, hogy gondolatai irányítsák.
Kérdezd meg magadtól: „Ez a fajta gondolat vagy érzés azé a személyé, aki lenni szeretnék?” Figyeld meg, mi keletkezik benned (és ha nem pozitív és éltető, akkor engedd el és cseréld ki jobbra)!

7. Legyen élő hited – engedd el a kétséget és a félelmet!

A hit az ajtó mindenhez. Ez a fő kulcs, amely minden ajtót kinyit. Ez a bejárat a Belső Énedbe. A hit egyszerűen azt jelenti, hogy tudod és bízol abban, mindened megvan, amire csak vágyhatsz.
Ez a magabiztosság abból a bizonyosságból fakad, hogy minden, amire valaha is vágyhatsz, már benned van, és már létezik. Semmi okod kételkedni, mert amire vágysz, az nem képzelet – az valóság. Már létezik.

8. Ne kötődj! Add át magad az élet folyásának!

Valószínűleg észrevetted, amikor nem kötődsz az eseményekhez, cselekedeteid, erőfeszítéseid eredménye, minden a kezedbe kerül, minden szabadon és könnyen áramlik feléd. A tettek, tervek, vágyak a leghihetetlenebb módon valósulnak meg. Ellenben, amikor vágyakozol valamire, az egész világ mintha ellenállna neked.

Szó szerint sok falat áttörsz, és sok akadályt átugrasz vagy kikerülsz, amelyek a semmiből felbukkanva állják el az utat a célod felé.
A túlzott vágy, gondoskodás, felelősség megakadályozza az isteni lényeg energiájának kiáramlását.
Amint abbahagyod a küzdelmet, hagyod, hogy az események úgy alakuljanak, ahogy, minden megváltozik, és amire vágytál, és most elengedted, hirtelen ezüst tálcán kínálják.
A lényeg az, hogy amikor nem kötődsz, amikor átadod magad az élet folyásának, akaratának, elmúlnak a félelmeid, nyitottá válnak a tudatalatti csatornái – a Teremtő állapotában vagy.
Az isteni lényeg teremtő energiája benned van, az szabadon áramlik a világba, és csodákat tesz érted. Ezért jön a szeretet, amikor nem számítasz rá, amikor nem kötődsz már az elvárásaidhoz.

9. Légy a „most”-ban!

Ha tudatosan jelen vagy a „most”-ban, az azt jelenti, hogy nem a képzelgéseidben, az imaginációd panziónak látszó börtöncellájában élsz, és a szabadsággal „sakkozol”, hanem teljesen szabad vagy. Ebben az esetben a képzeleted (teremtő potenciálod segítségével) csodálatos dolgokat tudsz bevonzani a jelenedbe: csak meg kell tanulnod irányítania az energiáidat. Ha a képzeleted a valóságra összpontosítod, akkor az benned kezd alakulni. Akkor a kreativitásod nem lesz álmodozó, hanem a jelen megnyilvánulása lesz, a jelen pedig az Örökkévalóságé. Az ilyen kreativitás bármilyen formát felvehet. A véleményed tele lesz majd kreativitással, a szavaid teremtő erővel, és minden gondolatod a bőség kinyilatkoztatásává, manifesztációjává válik.

10. Légy hálás!

A hála része a varázslatnak. Ha hálával töltöd meg a szíved, minden lehetséges. A hála a megnyilvánulás egyik legerősebb kulcsa.

A hála a „belső végtelen” iránti bizalom kifejezése. Ha naponta a hála állapotában vagy, az Univerzum bőséges kínálatából szemezgethetsz. Életed minősége mindig egyenes arányban lesz hálád szintjével.

Köszöntsd ajándékként vagy áldásként azt, ami az életedbe kerül, és akkor így lesz! Minden nap hálás lehetsz ezért.
A hálát -akárcsak a hitet-minél többet használod, annál erősebben növekszik, és annál több erővel rendelkezel. Ha nem gyakorolod a hálát, annak jótékony hatása észrevétlen marad, és csökken a képességed, hogy az Isteni Kegyelem ajándékaiból meríts.

Hálásnak lenni annyi, mint mindenben áldást találni; mert mindenben van áldás. Ez a mikro-teremtőhöz méltó hozzáállás, amit naponta fel kell tudni venni.

Késmárki László: Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh Kiadó 2023.