Angyali hangok üzenetei téli napokra: Magasabb minőségek felé!

A Plútó január 21-én belép a Vízöntő jelébe, a Nappal együttállásban.

Ami bemerevedett, elavult bennünk azt a Plútó szétrobbantja és elmossa a Vízöntő tisztító vize.

Egy igazi áttörés ez, amely megmutatja milyen téves beidegződésekből időszerű már felszabadulni.
Az érték, amit a Bakban felépítettünk marad, de azok a struktúrák, amik nem felelnek meg a Szabad Létezésünk feltételeinek, azok radikális lebontására számíthatunk.

Nem fenntartható tovább az, amit félelemből, megúszási szándékból, túlélési stratégiából működtetünk.
Vissza kell emelnünk a trónra az Isteni Ént, aki valóban tudja, hogy mi a jó számunkra. És megengedni, hogy Ő irányítson.
Mindaz, ami most összedől…az csak az elmédben zajlott. Nagyon erős,
kőbe vésett elméletek, téveszmék
omlanak össze…

Amiről kiderül, hogy valójában béklyó volt.
Nem erről szól az életed.
Nem ezért vagy itt.

Sokkal többről szól. Sokkal több vagy ezeknél.

Az igaz értéket megőrizve magasabb minőségbe emelheted lélekterved megvalósulási folyamatát.
Radikális felismerések, ráébredések várhatóak, melyek teljesen más hozzáállást, más tudatállapotot, más nézőpontot kínálnak fel a régiek helyett. Melyek gyökeres átalakulást hoznak és megtisztítanak minden sallangtól, minden meggyőződéstől, amivel elzártad magadat a valódi Szentségtől.
Látszólag minden felborul.
Valójában minden a helyére kerül.

Milyen félelem tart fogva a mélyben?
Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad börtönéből.
Amíg kötnek az alacsonyabb síkon lévő félelmeink, berögzültségeink addig nem tudjuk a magasabb síkon lévő ideáinkat sem megvalósítani.

Amit vinni akar az árvíz, add oda neki. Csak azt viszi el, ami nem rezeg együtt a Lelkeddel. Ami nélkül sokkal felszabadultabban élheted azt az Isteni Csodát, Aki valójában Vagy.
Botos Orsolya

A hétvége megerősítő áldása:

Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki.

Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet. Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az. Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes erre, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj. Több milliárd ember van ezen a bolygón és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség és elkötelezettség szintjén. Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.

A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott. Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet. Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy annyira ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyekben vagy helyzetekben vagy, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak. Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat. Tedd az életed biztonságos menedékké, ahol csak kompatibilis emberek vannak veled. Senkiért sem vagy felelős. Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről. Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik! Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapod vissza az általad nyújtott szívességeket. Az egyetlen kötelességed, hogy ráeszmélj, hogy te vagy a sorsod ura és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.

Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel. Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg is fog minden változni, az biztos.

Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időt olyanokra, akik nem értik meg, a változást, a szeretetet, értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz.”
(A. Hopkins)