Január 19. péntek: Újrakezdés – és újra indulás jegyében!

Most valami újba tudsz kezdeni, ami megalapozhatja a jövődet.

Egy olyan út kiépítésén dolgozol, ami megtérül és megsokszorozódik a hatásfoka. Megváltoztatja pozitív módon az egész életedet!

Most valóban tudsz változtatni, átalakulni egy jobb élet reményében. Az egyes szám (19, 1+9) a meghatározója a napnak, ami azt jelenti, hogy érdemes az önbizalmaddal foglalkozni, és az egód kérdéseivel. Ez a két végletes tulajdonság, ami egekbe és mélybe taszít(hat), határozza meg a személyiséged alapját. Vagy egós vagy és “kivagyokén alapon” müködhetsz? Vagy pusztán önbizalmadat kell felpumpálni, építeni, hogy jobban működjünk A-Z-ig, ne kedvetlenítsen el egy-egy jól irányzott beszólás, vagy aggódás.

A lényeg, hogy ne csak álmodozz az újról és a jobb életről – hanem tegyél is érte. Lépd meg – és a határaidat told ki, és tedd magasabbra a mércét, ezáltal az önbizalmad is épül, sokkal büszkébb leszel magadra, ezáltal a siker sem marad el…. Ugord meg, menj előre, soha ne hátra. Ez a sikered valódi kulcsa, hogy mindig előre tekints, ne nézz hátra a múlt hibájából nemcsak tanulni lehet, hanem belemerülni, dagonyázni benne, ennek semmi értelme. Annak van létjogosultsága ami előrevisz és jóérzéssel tölt el. Ezt kell erősíteni, tehát a pozitív és jó kerüljön túlsúlyba az éledtbe, ne a negatív lehúzó élethelyzet legyen az iránymutató!

Tégy valamit az újdonság, és a friss energia érdekében. Ismerkedj új emberekkel, és lépj rá egy másik útra, mert ahol eddig voltál nem vitt sikerre, és nem igazán tudtál fejlődni sem. Akik lehúzó erővel voltak irányodban, azokat engedd el, és ne légy az, aki mindig igent mond a másiknak. Hiszen ezzel lealázkodsz, ami szintén nem előremutató, hanem sokkal inkább hátráltató tényező! A másik észreveszi ezt a fajta naiv jellemedet és ki fogja használni, és el fogja hitetni veled, te csak rossz vagy, és rosszat is vonzod be ezáltal. Ezért ilyen jellegű kapcsolódásból menekülj, ahol mindenért te vagy a hibás, és téged hibáztatnak! Egy idő után személyiségtorzuláshoz vezethet…! Amiből már nagyon nehéz lesz kijönni, maximum lelki segítséggel tudsz majd felállni és újra munkába állni.

Most megismerkedhetsz teljesen új emberekkel, legyen az munka vagy szerelmi kérdés. Légy nyitott és rád talál a szerencse.

A szerencsét ne csak a casinóban keresd, vagy szerencsejátékok között, szerencse lehet az is, ha megismerkedsz valakivel aki segíti az életedet, és sikert élsz meg mellette, egy olyan sugallatot adhat számodra az életedet minden területén, ami motivál és inspirál is egyben. Az önbizalmad és önbecsülésed kirajzolódik, nem leszel már önbizalomhiányos valaki, hanem olyan emberré válsz, aki méltán lehet büszke saját magára.

Az önbizalmad kiteljesedve rád talál és kivilágítja az utat, amely a fény felé vezet, kivilágosítva azt a mérföldkövet, amely a boldogság felé vezet, és irányítja lépteidet. Hogy sokkal szebb, boldogabb jövőd legyen.

Megerősítés: Álmok!

Figyelj jobban az álmaidra, mert üzenetet hordoznak. Írj álomnaplót!

Álmaidon keresztül fontos üzeneteket kapsz. Egy-egy felébredéskor biztosan érezted már, hogy álmodban utaztál valahová, vagy valamilyen utasítást kaptál, ám szomorúan kellett konstatálnod, hogy nem emlékszel rá. Miért nem emlékszem az álmaimra? – kérdezed. Álmaid üzenetei sohasem vesznek el teljesen. Beépülnek a tudatalattidba, így magasabb éned bölcsessége és szeretete irányítja cselekedeteidet.

Könnyebben megjegyezheted álmaidat, ha közvetlenül ébredés után leírod őket. Csak annyit írj le belőlük, amennyi eszedbe jut, a többit az emlékezet magától feltárja.

 

Faggasd gyakran az álmaidat, és vizsgáld meg visszatérő elemeiket, témáikat. a visszatérő álmok a biztos jelei annak, hogy a magasabb éned és az angyalok szeretnének mondani neked valamit.