Arkangyali áldás csütörtök hajnalra: Múltból hozott varázserőnk aktiválódik!

2024. JANUÁR 18. – 19. – 20.- I. RÉSZ – INDUL A BULI!

Felsorolni is épp elég, hogy mi történik mostantól…

Csütörtöktől szombatig a Vénusz elhalad a Skorpió csillagkép fullánkja alatt. Mindent, amivel esetleg mérgeztük magunkat, kapcsolatainkat, most megláthatunk, kezelhetünk, abbahagyhatunk, illetve akár már olyan minőségeket olthatunk teremtéseinkbe, amelyek inkább táplálók.

Mindennek közepette a Vénusz a Neptunusszal alkot kvadrát fényszöget, így a múltból hozott varázserőink, ösztönös érzékelésünk, vagy visszatérő érzelmek, lehetőségek által valósíthatunk meg kézzel fogható eredményeket. Ideje van elhagyni minden áldozatszerepet, lehúzó érzést és tudatosan választani azt, ami bizalmat, harmóniát, egységet jelent.

Január 20-án, szombaton a Nap majd beér a Vízöntő jegyébe és már együttáll a Plútóval is… addig, a hét vége felé haladva, ez az együttállás egyre erőteljesebb, egyre mélyebben és tisztán látunk rá saját mélységeinkre, árnyékrészeinkre; egyre jobban fokozódik a regeneráció az életvezető képességünket, önirányításunkat, döntésképességünket tekintve.

A régi rendszerek már megdőltek, ami nem igaz érték, ami nem fény, már gyökeres átalakulásban van. Szombatig még magunk mögött hagyhatjuk mindazt, amitől nem tudunk teljességben kapcsolódni, vagy ami nem termékeny. forrás Zentai Anna

Megerősítő áldás: Csillag lapja.

Jophiel arkangyal.

Boldog idők. Készíts optimista, pozitív hosszú távú terveket. A helyes úton jársz.

Menjen előre, egészen a csillagokig. Az angyalok azt üzenik, minden okod megvan a reményre, és a boldog elvárásokra. Higgy az álmaidban és várd a jövőt optimista izgalommal. A kihívásokkal teli idők már mögötted vannak, és csillogóbb idők közelednek. Hosszú távú terveket készíts. Itt az ideje, hogy úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és cselekedj ennek megfelelően. Az általad alkotott elvárások termékeny talajba hullottak. Bízz, és kövesd az intuíciódat, mert az a célba juttat.

Egyéb jelentések: Hit. Életcél érzése. Gazdagító új kezdet. Jó úton járás.

Jophiel arkangyal az optimizmus angyala, aki segít fejleszteni a napsütötte kinézetet, és a viselkedést. Hívd őt, hogy segítsen megünnepelni a győzelmeidet, és maradj optimista a jövőt illetően.

Koncentrálj a fontos dolgokra és elsősorban önmagadra.

A bőség angyalainak áldása.

Csak attól várhatsz eredményt, amire tényleg odafigyelsz.

A számodra legfontosabb dolgok figyelmet követelnek, és ha nem szánsz rájuk elegendő időt és törődést, az szorongást kelthet benned. Ha időt fordítasz a prioritásaidra, jobban érzed majd magad, és magabiztosabb leszel.

Az angyalok azért küldték ezt a lapot, mert segíteni próbálnak abban, hogy ne téveszd szem elől a legfontosabb feladataidat.

Az egód megpróbál eltéríteni isteni sorsodtól, ami megzavar. Ez a lap arra szólít fel, hogy szabadulj meg a zavaró tényezőktől és cselekedj.