Január 17. szerda: Karmikus feladatok, és leckék megoldásai.

A mai napon elkezdődik: erős karmatisztítás, egy olyan folyamat amikor a múlt terheitől megszabadulunk.

A kollektív tudat most erőre kapcsol – számtalan régmúlt feladatot és leckét véghez visz, elvégez, megtanul!

Ehhez a te akaratod, cselekvésed is szükséges, ezért régen halogatott dolgokat most megléphetsz. S, tedd meg azt, amit oly régóta félretettél, most itt az idő előtérbe helyezni és a tetterőnkkel operálni, sáfárkodni. Hidd el megtérül!

Végleg lezárhatod azt ami terhedre van, és zavar. Elengedhetsz régmúlt sebeket, amelyekkel csak bántottad magadat, lelki szinten, vagy akár fizikailag is. Fájdalmak, régi rossz berögzült hibás, negatív gondolatokat számolhatsz fel egy csapásra, hogy szebb és jöbb jövőd legyen. Egy pozitív gondolat is meg tudja változtatni a világnézetedet, nemhogy pozitív szívből jövő cselekedet, amiben már nincs múltbéli tézis, ami csak fájdalmat és lelki sérelmet ad. Most az érzelmek sérüléseit, sajgó fájdalmait megszüntetheted, úgy hogy elfogadod a körülötted lévő világot. Belső világodat pedig kitakarítod, és szárnyalni kezdesz. Ne börtönben élj, élj a mának, és a varázslatnak. Hiszen amit akarsz, elképzelsz, és kigondolsz, az megvalósulhat. Sajnos negatív értelemben is. Ezért figyelj oda, ahol a figyelem-fókusz ott az energia.

A megvalósulás küszöbén ne gondolj semmi rossz dologra, magaddal és másokkal kapcsolatban sem. Gondolj valami szép emlékre, célul tűzd ki hogy egyre jobb és jobb leszel, jobbá válsz, elfogadó vagy az embertársaiddal szemben. Ezáltal szituációk is sokkal pozitívabbá válnak, mint máskor. Nem látod olyan ködösen a helyzetet. Ha negatívan látsz egy embert, élethelyzetet, azt látod meg benne, nem a kiútat. Minden rosszból van kiút, és egy olyan világ ami maga a fény a sötétség helyet. Csak hinned kell, tenned érte, pozitívan hozzáállni egy-egy problémához. Nem akadályt, hanem megoldás látni benne.

Ha így élsz az emberek kivirágoznak melletted, mert látják, érzékelik a változást, átalakulást amin keresztül mész, mentél, ezáltal tisztul az életedet, a világszemléleted. Észre veszed már nem panaszkodsz, vagy szidalmazol másokat, magadat, hanem teszel azért jobbá válj…!

A nyolca szám a végtelen, de egyben a karmatisztítás száma is. Egy olyan szám ez ami megkövetel a tisztességet, a határok, a törvények és a szabályok betartását. Most ha mindezt megszeged, nem biztos jól jössz ki belőle, inkább hátráltató lesz ez a fajta mentalitás, mint előrevivő. Most törekedni kell, a testi-érzelmi és szellemi tisztulásra, ezért mindent elkövetsz. Most egy léböjt, tiszító vagy gyümölcskúra csodákat tehet. Ha most változtatnál radikálisan az étrendeden azt is siker koronázza. Sokkal több sikerre viheted most mint máskor. Valahogy benne van a levegőben a valódi változás szele, fuvallata.

Most kell meglépned, régi sebek gyógyulásához vezető utat kitárni, feltenned az i-re a pontot, és azzal, hogy nem lustálkodsz, hanem lépsz, és előrehaladsz, a legjobbat tetted meg magadért!

 Egy pozitív fény felé vezető úton jutsz el a valódi megváltáshoz és a világossághoz is. Ha egyhelyben maradsz a félelmeid által vezérelve, úgy csak a visszafele fordulást éred el, a negatív gondolatok körül forgó képtelen tudati ördögi kört! Ami visszatartó erővel hat, fizikai mivoltodra, érzelmeidre és elmédre is. S, nem előremutató vággyal, és tettel ruház fel, hanem halogatás gondolatsorával. Aminek visszatartó ereje van. A jót és a pozitívot csak úgy tudod elérni ha változtatsz – az eddig életeden biztosan. Az eddigi negatív gondolatokat felszámolod, és a helyére egy sokkal pozitívabb, nyugalommal teli tézist teszel. Mint egy puzzle darab összeáll a kép, ha rosszat teszel – rosszat kapsz, ha jót akarsz – jót várj, ez a karma képlete. Ezt éled mostanság!

Ha ezt megteszed, olyan szinten fellélegezhetsz, ami testi-lelki-tudati szinten egyaránt kihat rád, pozitív hozadékát érezni fogod.

Megerősítő angyalkártya: Főpapnő lapja.

Haniel arkangyal jóslata.

Hallgass az intuíciódra. Légy türelmes. Gondold át alaposan, mit akarsz, mielőtt cselekednél.

Azért húztad ezt a kártyát, mert a válaszok az érzéseidben, és érzelmeidben rejlenek. Bízz az intuíciódban és a természetes pszichikus képességeid erejében!

Figyelj az álmaidra, és a máshonnan kapott intuitív üzenetekre, amik vezetnek téged. Jelenleg nincs szükség gyors cselekvésre, ehelyett használd az időt, hogy több meglátást kapj,mert a dolgok talán nem teljesen olyanok, mint ahogy a felszínen látszanak. Vond ki magad a hétköznapok lármájából, hogy útmutatást kapj az angyaloktól,és a vezetőktől. Minden, amit tudnod kell, időben megjelenik, légy türelmes!

Egyéb jelentések: A csend aranyat ér. Tanulmányozz spirituális témákat! Tarts magadban az álmaidat és vágyaidat! Tanulj az érzelmi helyzetekből.

Haniel arkangyal a hála és a női spiritualitás istennő-szerű angyala (intuíció, tisztánlátás). Haniel úgy fog cselekedni, mint egy igazi főpapnő, mint a te spirituális tanárod és tanácsadód, hogy segítsen megtalálni, melyik megérzésedet és ötletedet érdemes követned.

Hívd Hanielt, hogy emeld az angyalokkal való kapcsolat tisztaságát!