Mihály Arkangyal jóskártyái kedd reggelre: Szeretők lapja.

Intim kapcsolatok. Alaposan mérlegeld döntéseidet. Jó egészség.

Ez a kártya jelzi, hogy egy jelentőségteljes kapcsolat foglalkoztat.

Talán romantikus, vagy intim de plátói, vagy barátság. Most a kommunikáció a kulcs, és fontos, hogy növeld a kapcsolat iránti bizalmadat. Biztonságos az érzéseid megosztása a környezetedből valakivel. Itt az ideje, hogy fontos döntést hozz az életedről. A következtetések, amikre jutsz, hatalmas befolyással vannak az életedre és a jövődre, ezért fontos, hogy gondosan mérlegeld a lehetőségeidet.

Légy biztos abban, hogy terved kellően megalapozott-e, és hogy képes vagy azt véghezvinni.

Egyéb jelentések: Egyensúly szükséges. Visszatérés a jó egészséghez. Házasság vagy esküvő.

Rafael arkangyal amellett, hogy az egészség és az utazás angyala, a lelki társak védnöke is. Segíthet a jelentőségteljes kapcsolatokban, akár románc, barátság, üzleti és családi kapcsolatról van szó.

Segíthet álmaid lelki társának manifesztálásában is.

Átadás és elengedés.

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.

Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: “De fogok-e valami jobbat találni helyette?”, akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul.

A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.