Január 15. hétfő: Döntéseink/választásaink tükrében.

Most választást előtt jársz.

S, el kell döntened, merre tovább.

Egy-két jó tanácsot nem árt megfogadnod mielőtt eldöntöd, merre az út…?

1. Ne pazarold az IDŐD a nem megfelelő emberekre!-,

Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsd el, akik elszívják tőled az energiádat és az életkedvet. Ha valaki szeretné, hogy jelen legyél az életében, az helyet csinál neked benne.
Ha pedig valaki ott ragad az életedben, annak OKA van!
Nézz mögé: Mi az, amit vele kapcsolatban meg kell értened. Amit felkavar Benned, ott kell RENDBE TENNED Önmagad. Ugyanis, addig amíg ezt meg nem érted, újra és újra visszatér hozzád, hogy szembesítsen ÖNMAGADDAL.

2. Minden emberi kapcsolatnak CÉLJA van, így minden találkozás OKKAL történik.

Észre fogod venni az életed során, hogy kivel miért találkoztál, kitől mit tanultál. Ezért ne utasíts el senkit, mert nem tudhatod, hogy mi célból toppant az életedbe!

3. HAGYD az önsajnálatot és a panaszkodást is!

Vagy talán te ismersz olyan embert, aki az önsajnálatnak és a panaszkodásnak köszönheti a sikereit az életében?

4. Légy minden helyzetben IGAZ magadhoz, sose hazudj önmagadnak!

Más embert sem szép dolog becsapni, hát még önmagadat!

5. Ne fordíts HÁTAT a problémáidnak, mert megbosszulják magukat!

Nem kell azonnal az összeset megoldani, ráér apránként is, lépésről lépésre. Egy dolgot nem lehet velük megtenni, a szőnyeg alá söpörni őket! Végső soron a megoldott problémáid a te javadat szolgálják: erőssé és elszánttá tesznek.

6. Nyugodtan BEISMERHETED, ha valami fáj, vagy nem úgy sikerült, ahogyan eltervezted.

Attól nem leszel sem kevesebb, sem rosszabb ember.

7. Ahelyett, hogy arra koncentrálnál, ami hiányzik az életedből, gondolja arra, amid már MEGVAN!

Akkor majd meglátod, hogy a gazdagságnak nem feltétlenül a pénz a mérőeszköze.

Tiszta Igaz Fény világítsa be az Utad Forrás internet

Megerősítés: a színek ereje és jelentősége.

A színek különböző hangulatokat váltanak ki belőlünk, emellett gyógyító hatással is rendelkeznek.
Egyes színek pozitívan hatnak fáradékonyság, stressz, depresszió, feszültség esetén. Feltölthetnek minket pozitív energiával…, stb…

KÉK:

A kék intuitív szín különösen az érzékszervekre, azokon belül is a fülre és az orra van nagy hatással. Ez a szín az asztmát és a gennyes hörghurutot enyhíti, mivel a sötétkék a mélybe vezet és ezáltal tágítja a hörgőcskéket.
Csakrája: gégefő-csakra
Sok kék az aurában: érzékenységre, nagy kapcsolatteremtési képességre és jó tanulási képességre utal…

SÁRGA:

A narancsnak, mint meleg és aktív színnek, általában ösztönző hatása van. Depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén a legfontosabb szín. Kedvezően befolyásolja a vértestecskék lebontását és a nyirokkeringést. A krónikus és heveny légcsőhurut is nagyon kedvezően reagál a narancsszín-besugárzásra. Az immunrendszert egészében erősíti, ezzel együtt mozgósítja a test összes öngyógyító erejét.
Csakrája: lép- vagy hascsakra (köldökcsakra)
Kristályai: karneol
Sok narancsszín az aurában: becsvágy, nyíltság, ötletgazdagság
A narancsszín szeretete: aktív, vidám, kissé felszínes
A narancsszín elutasítása: depresszióra hajló, lehangolt…

VÖRÖS:

A vörös mint a legforróbb szín, a vérre gyakorol közvetlen hatást. Ezért vérkeringési zavarok ellen ajánlható, pl. a lábszár vérellátási problémái esetén. Krónikus torlaszokat old fel, a sorvadásos folyamatokat is gyógyítja. A vörös szín az ekcémára, valamint az összes, nem gyulladásos bőrbetegségre kedvező hatást fejt ki. Ösztönző hatása van a vörös színnek vérszegénység, krónikus, köhögés, valamint gégefő- megbetegedések esetén is.
Csakrája: gyökércsakra
Kristályai: gránát, rubin, jáspis, hematit, vörös korall
Sok vörös az aurában: szenvedélyesség, agresszióig terjedő bátorság
Vörös szín mint kedvenc: aktív, dinamikus, életigenlő kedély
Vörös szín elutasítása: passzív, visszahúzódó, introvertált típus

ZÖLD:

A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Ennélfogva a zöld szín gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő és roboráló erejében rejlik. Szemünk a természeti zöld színek ezernyi árnyalatát érzékeli; mindenki átélte már egy erdei séta jótékony hatását.
Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szünteti őket.

Az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli. Ízületi és visszérgyulladások zöld szín hatására fájdalommentessé válnak, szamárköhögés és hörghurut mérséklődik. Zöld fénysugárzással a szembetegségek – még a cukorbaj által előidézettek is – jellegzetesen gyorsan és hatékonyan gyógyíthatók. Zöldszín-kezeléssel még a rák is pozitív irányba fejlődhet – természetesen a színterápia ebben az esetben csak kiegészítője lehet a többi gyógymódnak. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a zöld szín mindenhová odaillik, ahol a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát kell helyreállítani: különösen a szélsőséges állapotokban van nagy szükség a zöld szín lágy, kiegyenlítő hatására.
Természetesen ez a szín csodálatosan használható megelőzésre is, minden rejtett zavar esetén, még akkor is, ha a zavar nem nyilvánul meg konkrét betegség formájában.
Csakrája: szívcsakra
Kristályai: smaragd, jáde
Sok zöld az aurában: elégedettség, kiegyensúlyozottság, belső harmónia, egészség
Zöld szín mint kedvenc: harmóniára való törekvés, az öngyógyító erők ébredése
Zöld szín elutasítása: elégedetlenség, bizonytalanság

Mai Mantra:

Ha sokat foglalkozol egy gondolattal – fókuszálsz rá, beszélsz róla, blogot írsz róla, az okait keresed, igazolni próbálod, stb. akkor tudd, hogy ezzel tartod életben a gondolatot magadban és ez befolyásolja az általad kibocsátott rezgésedet, és így az élettapasztalataidat is. Ha viszont szép fokozatosan elhagysz egy gondolatot – másra fókuszálsz, nem beszélsz róla többet, nem írsz róla hosszú emaileket, nem keresed az okait, elengeded, stb. akkor a figyelmed hiányában a gondolat és annak hatásai fokozatosan kikopnak a rezgéseidből és ez is hatással lesz az élettapasztalataidra.
Egy gondolatot azonban nem lehet kikapcsolni úgy ha harcolsz ellene; nem mondhatod azt: ‘Nem gondolok a rózsaszín elefántra.’, mert minden alkalommal amikor azt mondod, hogy nem gondolsz a rózsaszín elefántra, pontosan a rózsaszín elefántra gondolsz. Mit is kell tenned? Gondolj másra! És akkor a rózsaszín elefánt gondolata a figyelmed hiányában éhenhal… Ne aggódj, nem az elefánt, csak a gondolata…

Honnan tudhatod, hogy egy gondolat szolgál-e Téged avagy nem? Ha Téged szolgál, akkor jó érzés amikor rágondolsz. Ez legyen az egyedüli mérvadó – ne pedig a gondolat igazságtartalma… Újra elmondjuk: a meggyökeresedett gondolataid alakítják a rezgéseidet és ezzel együtt az élettapasztalataidat, és így a saját igazságodat is.
– Abraham-Hicks