Arkangyalok üzenetei hétvégére – Valld be magadnak a valódi érzéseidet!

Légy őszinte magadhoz! Csak te tudod, mire vágysz igazán.

Ez a lap azt jelzi, hogy eddig lepleztél valamit önmagad előtt.

Mi volt az? Az érzéseid megbízhatók és pontosak, és próbálják magukra irányítani a figyelmedet. Most valld be magadnak a legmélyebb érzéseidet. Tudd, hogy biztonságos dolog számodra, ha őszinte vagy magadhoz. Valódi érzéseid képezik azt az iránytűt, amely megmutatja neked a legjobb irányt, és elvezet a keresett válaszokhoz. Bízz benne, hogy minden változás, amelyet előidézel, harmonikus módon fog bekövetkezni.

Boldog leszel, hogy bevallottad magadnak a valódi érzéseidet!

Üzleti vállalkozás.

Bízz egy új üzleti ötletben vagy karrierlehetőségben, és valósítsd meg!

Pályamódosításra törekedtél, és arra vágysz, hogy önfoglalkoztató légy. Ez a lap azt jelzi, hogy a közelmúltban született üzleti ötleteid megalapozottak, és bízhatsz az intuíciódban a karriereddel kapcsolatban. Hamarosan egy új állásajánlatot, előléptetést vagy más karrierlehetőséget fogsz kapni.

Szánj időt arra, hogy meditálj a valódi szakmai vágyaidon, mivel több lehetőség is elérhetővé válik számodra.

Új otthon!

A költözés jó irányba vezető lépést jelent számodra.

A tündérek annyira ráhangolódtak a föld szívverésére, hogy képesek jóval korábban észlelni a változásokat, mint ahogyan mi tudomást szerzünk azokról.

Ezt a lapot azért kapod, mert a tündérek előre látják, hogy pozitív eredményekkel jár, amikor új helyre költözöl. Ha a támogatásukat kéred, a tündérek segíthetnek ebben a változásban, beleértve a jelenlegi otthonod elengedését, a pénzügyi aggodalmaktól való megszabadulást és egy csodálatos, új hely megkeresését.