Angyali varázslat januári reggelekre: Kérd azt, amire vágysz!

Tudasd az Univerzummal és másokkal, hogy mire van szükséged!

Ez a lap arra emlékeztet, hogy fontos kérned azt, amire vágysz.

Az Univerzum nagyon hasonlít egy étteremhez abból a szempontból, hogy le kell adnod a rendelésedet, mielőtt bármi történhetne.

A jelenlegi helyzeted cselekvést kíván tőled. Először szánj időt a vágyaid tisztázására, utána pedig mondd el az Univerzumnak egyértelműen, mire vágysz.

A kérésedet mindig módosíthatod a következő imával: „Ezt kérem, vagy valami jobbat…”, és így nem fogod magad akaratlanul korlátozni. Azonban egyértelműen döntened kell a vágyaiddal kapcsolatban.

Megerősítés: Kardinális energiák tükrében.

Az évnek ezen időszakában rendszeresen azon szoktam tűnődni, hogy vajon hogy lehet a januárt kihagyni a naptárból. Túl vagyunk a karácsonyon, túl vagyunk a téli Napfordulón, miközben hideg van, sötét van, legszívesebben ki sem másznánk az ágyból, nehéz megtalálni a motivációt, a célt, a lelkesedést, ami vezet az úton. Akárhogy is nézzük a Bak időszak nem fanta, buli, csillogás…

A január 2/3-a a Bak Nap alatt zajlik, amiben most is benne vagyunk, s január 11-én 12 óra 57 perckor pontosodik be a 2024-es naptári év első Újholdja a Bak 20 fok 33 percén létrehozva egy Föld nagy trigont a Bika Uránusszal és a Szűz Júnóval, illetve a Nap Hold együttállás apexként benne van egy karma ketrecben a Mérleg Leszálló és Kos Felszálló Holdcsomóponttal.

A Bak Újhold illuminálhatja számomra, hogy is érzem magam valójában, miket, kiket élek meg korlátként, akadályként, miket, kiket pedig biztos, megtartó alapként az életemben.

Az Uránusz, mint transzcendens hatalmas energiaként segít elindítani azt a változást, amely egyszerűen elengedhetetlen számomra, segít elengedni mindazt és mindenkit, ami és aki emelés helyett sokkal inkább hátráltat és lehúz. Vedd végig, kik az igazi szövetségesek, a társak számodra, akik nemcsak jóban, de rosszban is ott vannak.

A Bakhoz tartozik a kitartás, a kemény, felelősségteljes munka, a folyamatos rendelkezésre állás, aminek egyértelműen van pozitív aspektusa, de van negatív is. A mai műszaki cuccal teli, home office-os korban ez a folyamatos elérhetőség, az, hogy bárki a nap bármelyik órájában el tud érni – nagyon fárasztó és kimerítő.

2024-ben továbbra is feladat az akaratérvényesítés, az önérvényesítés középpontban való működtetése, ami azt jelenti, hogy amikor harcolni kell, tudjak küzdeni, s a harcnak megfelelő eszközöket használjak a küzdelem folyamán, ne toljam túl, s ne is hagyjam, hogy folyamatosan kihasználjanak, keresztülgázoljanak rajtam.

A Bak, mint kardinális energia segít abban is, hogy meghozzak döntéseket. Fontos, hogy ha meghozol egy döntést tudd, hogy miért úgy döntöttél, s tudatosítsd magadban, hogy az adott körülmények között a számodra legjobb döntést hoztad.

A mai napon van egy másik Föld nagy trigon is a Bika Jupiter, a Szűz Transzplútó és Bak Mars részvételével – légy hálás azokért az emberekért, akik áldást hoznak az életedben.
Forrás Szivarványasztrológia