Mágikus Unikornis Jóslata téli éjszakákra: Teresa elhozza a valódi megváltást és a földi szerencsédet.

Megállj! Eddig mindig másokkal törődtél, de most itt az ideje, hogy megpihenj, és magadra is gondolj.

Kedvesem, nagyon keményen dolgoztál!

Mostanra azonban nagyon elfáradtál, mégis hajtod magad, és egyre többet és többet dolgozol. Azért jöttem, hogy szeretettel, de határozottan kézen fogjalak, és megkérjelek arra, hogy állj meg végre! Kérlek, hogy egy pillanatra hagyd abba a munkát, és pihenj meg egy kicsit. Nagyon megérdemled a pihenést, és meglátod, hogy utána a munka is jobban megy majd.

Olyan sokat adsz másoknak, hogy időnként kiegyensúlyozatlanná válsz. A belső gyermeki éned gondoskodásra vágyik, de ezt csak te és az angyalok adhatják meg neked. Tehát add meg végre magadnak a már nagyon megérdemelt pihenőt. Aludj egyet, vagy játssz egy kicsit. Kérlek, ne halogasd a pihenést.

Biztos lehetsz abban, hogy kötelességeidet így is maradéktalanul képes leszel teljesíteni, a pihenéstől pedig új energiákkal töltődsz majd fel. Egyéb földi segítségünkre is számíthatsz, és gondoskodunk róla, hogy a munkád végzéséhez segítőtársakat kapj.

Yvonne áldása kísér az úton.

Különleges kapcsolatod van az állatokkal. Földi és mennyei kedvenceidre az angyalok vigyáznak.

Az állatok megérzik és viszonozzák kedves és szeretetteljes törődésedet. Különleges érzéked van hozzájuk, ők pedig ösztönösen megbíznak benned.

Ártatlanságuk és bizalmuk arra indít, hogy törődj belük. Én az egyik védőangyalod vagyok, és azért jöttem, hogy tudassam veled, milyen csodálatos ereje van az állatokkal való különleges kapcsolatodnak. Ezáltal a természet angyalaival is szoros és meghitt kapcsolatba kerültél.

Az összes állat, amelyet valaha szerettél, őrangyalként vigyáz rád, és szereteted örökké melletted tartja őket. Mennybéli kedvenceid boldogok, egészségesek, játékosak és jókedvűek.

Földi kedvenceidre angyalok vigyáznak, csodákban részesítve őket, és ezáltal téged is. Bizonyos tekintetben az állatok a te és szeretteid őrangyalai. Olyasvalaki vagy, aki igazán értékeli az állatok angyali tulajdonságait.

Képes vagy szavak nélkül kommunikálni ezekkel a csodálatos teremtményekkel, és az állatvilággal való különleges kapcsolatod új ajtókat nyit meg számodra.