Istennők áldása kedd éjszakára: A szeretet eloszlatja a félelmet!

Szereteted ereje eloszlathatja a kötekedők és dühöngők félelmeit.

Aki haragos, valójában fél, nehogy bajba keveredjen – így van ez a felnőttekkel és a vezető beosztásúakkal is. Ezért ha egy kötözködő kellemetlen alakot hoz eléd a sors, gondolj bele, hogy valójában félelem mardossa.

A felveszed a kesztyűt, és harcba szállsz vele, ezzel csak tovább növeled félelmeit.

A szerető gondolatok eloszlathatják a haragot. Lásd meg a jót mindenkiben (önmagadban is). Légy tudatában, hogy valójában mindenki boldogságra vágyik, és senki sem vállalja szívesen a kellemetlen kötözködő szerepét. A harag senkinek sem használ.

A kellemetlenkedő, indulatos alakok nagyon magányosak, mert mérgelődésük eltaszítja tőlük a többieket. Legyél hát kedves velük, sokat segíthetsz rajtuk.

De légy türelmes önmagaddal is, és figyelj oda belső hangodra, amely megmondja, hogyan lehetsz biztonságban. Hívd segítségül az angyalokat, legkivált Mihály arkangyalt, hogy védelmezzenek, amennyiben félsz valamitől. Különben is, a szeretet a leghathatósabb oltalom, mert belső hangod rámutat a mindenkiben benne lakozó szeretetre. Történjen bármi, ez ad neked erőt.

Boldog gondolatok!

Ahhoz, hogy jobb kedvre derülj, gondolj egy boldog emlékedre, vagy olyasmire, ami megmosolyogtat!

Az egyszarvúak szerint a boldogság receptje igen egyszerű, nem kell hozzá egyéb, mint boldog gondolatok. Ha ezt a kártyát húzod, az egyszarvúak arra hívják fel a figyelmedet, hogy az utóbbi időben borongósak voltak a gondolataid. Segítségedre szeretnének hát lenni, hogy gondolkodásodon változtatva az egész életedet más irányba fordítsd.
Volt-e életedben olyan időszak, amikor felhőtlenül boldognak tudtad magad? Amikor úgy érezted, biztonságban vagy? Gondolj vissza erre, s érezd át minden porcikádban.

Még ha jelenleg szomorúság vesz is körül, hatalmadban áll, hogy pozitív gondolatokkal javíts a kedélyeden. Minél derűsebb vagy, annál hamarabb fordulnak jobbra a körülményeid is.

A boldogság varázslatos erő, amely kellemes élményeket vonz hozzád. Ne késlekedj hát, és kizárólag boldog gondolatokat engedj magadhoz.
Ez a kártyalap arra is kér, hogy másokról is csak jót gondolj. Mindig megválaszthatod, jót vagy rosszat feltételezel-e embertársaidról (vagy épp önmagadról). Kapcsolataid akkor javulnak majd, ha a jót látod meg a többiekben és magadban. Ez mindenkit arra ösztökél, hogy összeszedje magát.

Ha jó a hangulatod, a világot is boldogabbá teheted. A jókedv ragadós. Derűd átsugárzik környezetedre, és mindenkinek az életkedvét megnöveli. Nosza, nézz magadba, miféle boldog gondolatokra találhatsz máris.