Január 8. hétfő: Karmikus feladatok, terhek letétele.

Most le tudod tenni a karmikus terheidet, a múlt sebei kifakadnak, de gyorsan begyógyulhatnak.

Feltéve, ha szembesülsz a hibáiddal, azokkal a sérelmekkel, amelyek lelkedbe vájtak és segélykiáltásod most elér az Égiek felé!

Mindez a sok fájdalom felszínre kerül, és újra tudsz hinni, bízni magadban és emberekben egyaránt.

Nézz szembe a sötét oldaladdal, mert megkönnyebbülést hozhat számodra, ha szembesülsz a hibáiddal, a fájdalmaiddal, és a sérüléseiddel, ami általában lelki eredetű. Ezért érzelmeid kapcsán légy nyitott, és szabad!

A nyolcas szám ami a mai nap karakterszáma, a végtelent is jelképezi, mindazonáltal olyasvalamit ami megfoghatatlan… De mégis az univerzum valódi jelképe. A nyolcas szám, a törvények, a határok száma is, ami jelképezi a tiszta és letisztult helyzeteket is. Nyomatékosít, és szilárddá teszi a helyzeteket bizonyos helyzetekben.

Megerősítés: Kövesd az álmaidat! Ne add fel a Reményt!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz. Rendezd át az időbeosztásodat, hogy számodra valóban értelmes módon töltsd az idődet.

Időnként nehezen ismerjük fel, hogy mire vágyunk valójában. Ide-oda rángatnak bennünket a külső hatások és a személyes félelmek, amelyek mind azt követelik: “Figyelj rám!” Várunk egy szabad pillanatra, amelyet az álmainknak, a céljainknak és a törekvéseinknek szentelhetünk. Mégis úgy tűnik, hogy ez a pillanat sosem jön el.

A tündérek arra kérnek, hogy vedd kézbe az időbeosztásodat. Először is azt kérik, gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz. Írd fel magadnak, hogy mi az öt legfontosabb dolog az életedben. Azután írj egy időbeosztást – tintával – úgy, hogy a szükséges időt e tevékenységekkel töltsd. Nem fontos, hogy pontosan mit teszel ezekben az időpontokban; az a legfontosabb, hogy időt és energiát fordítasz azokra a dolgokra, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek.

Megerősítés: A legjobbat érdemlem. Kézbe veszem az időbeosztásomat és az életemet.