Angyali hangok üzenetei hétfő hajnalra: A változás és az átalakulás jegyében!

Az élet most el tudja hozni a változást a mindennapjaidba.

Hamarosan átalakulnak az energiák. Ami most küzdés, de állod a sarat, ott egykettőre a teher lekerül és egy könnyedebb utat tartogat a sors, melyhez siker párosul.

Megoldást sodor melléd az Ég végre. De el kell tudni fogadni! Bele kell a változásba azonnal állni! Segítő kezek nyúlnak Feléd, el ne utasítsd!

Nagy átalakulások vannak és lesznek a világban most folyamatosan. Magyarország fejlődni fog és védelem alatt áll.
Üzleti sikereknek örvend a jelen. A szerelem körbetáncol az év első felében! Most legyél nagyon nyitott a megújulásra és hátra se nézz! Régóta tartó hivatalos ügyekben jelzést kapsz segítségképp, figyelj! Egy csapásra a múltat leteheted. Az első fél év kisimítja a gócokat!

Év közepe a legkönnyebb, legboldogabb szakasz. Családi kérdések rendeződnek, gyermekek megérkeznek. Évnek a vége kihívást tartogat, egy új kezdetet, de pozitívan!

Ez az az év, ahol nem vár az Ég, melléd rakja a helyzetet, nem lesz időd topogni, azonnal kell a megoldást fogadni, a szerelmet és minden jót, amit kértél azonnal meg kell élni! Ne gondolkozz! Főleg a múlton! Időd se lesz amúgy agyalni, annyira hirtelen fog a helyzet megjönni, csak igent kell rá mondani! Ha most év elején hezitálsz minimum egy évig eltolod a változást.
Csakramantra

Mert Bátorság kell mindenhez.

A szerelemhez és a tovább nem szeretéshez is. Bátornak kell lennünk elhagyni és visszatérni. Visszaengedni. Visszavárni.

Bocsánatot kérni, megbánást tanúsítani. Bátorság kell a tervekhez és ahhoz, hogy a jövőre gondoljunk, de emlékezni arra mi volt, nem beleragadni, megbocsátani, úgy igaziból, nem fölhánytorgatni soha. Bátorság kell ahhoz, hogy megpróbáljuk, és ahhoz is, hogy feladjuk, kimondjuk: ennyi volt, bennünk vége van a ‘mi’-nek.

Bátorság kell az igenhez, a még egy és még egy esélyhez, és a nemhez is. Ehhez talán picivel nagyobb, s ahhoz is, hogy belássuk elbuktunk vagy egyszerűen csak másképp érzünk, mint korábban.

Bátorság kell a búcsúhoz, s az elengedéshez, ahhoz, hogy megtegyük újra, ha korábban nem ment igazán és véglegesen.

Bátorság kell, hogy újra kockáztassuk a szívünk, azt, hogy szilánkosra törhet, és ahhoz is, hogy ha megesik, ne engedjük az éles részeknek megvágni azokat, akik jönnek az életünkbe.

Bátorság kell ahhoz, hogy ne vetítsük a múltat a jövőre, és ahhoz, hogy lépjünk előre egyet majd kettőt, amennyit kell, de ahhoz is, hogy megálljunk, ne tegyünk semmit, maradjunk, várjunk, újabb gyökereket eresszünk, meg ahhoz is, hogy meneküljünk, amikor nincs más, hogy mentsük a lelkünk, a hitünk, ami maradt még belőle. Bátorság kell ahhoz, hogy békében engedjük el azt, aki fájdalmat okozott, nem tisztelt, és ahhoz is, hogy kimondjuk nem csak ő hibázott, hogy mi is hibáztunk, mi nagyobbat, hogy tudjuk, picit több kompromisszumot is köthettünk volna, tehettünk volna többet, jobbat, hogy bevalljuk nem volt erőnk, képességünk, érzésünk és kimondjuk mennyire sajnáljuk.

Bátorság kell ahhoz, hogy békét adjunk neki, s ezzel magunknak is, és feloldozzuk, aki akaratlanul, de mégis bántott minket, hogy megértsük és harag nélkül engedjük el. Bátornak kell lennünk, hogy higgyünk újra, akkor is, ha tudjuk már, az élet és az ember kegyetlen is tud lenni. Bátorság igen…és főleg szeretet.

Forrása: Kiss Ildikó Judit

Megerősítő üzenet: Nem tudott senki jobb emberré szidni.

Nem tudott senki jobb emberré fenyegetni.
Nem tudott senki jobb emberré félemlíteni.
Nem tudott senki jobb emberré kényszeríteni.
Nem tudott senki jobb emberré bántani.

Egy napon jött valaki, aki úgy szeretett, ahogy voltam.
És én jobb ember lettem.
Jobb emberré tudott szeretni.

(Lőrinczi Emese