Hétvégi Arkangyali áldás (január 6-7.): Beavató folyamatok és erők zajlanak!

Döntéshelyzet előtt állsz, ami most foglalkoztat – hogy jobbra, vagy balra, el kell tudni határolódni egy mellett, nem lehet két választása az embernek.

Csak kizárólag egy mellett teheti le a voksát, akkor él tisztán, gondtalanul és sokkal örömtelibben mint amiről valaha is álmodott volna.

Egy út amire rálépve a tiszta, egészséges boldog élet vár! Egy olyan világ amiben már a tisztaság nemcsak a gondolatoké lesz, hanem a tettekké is. Egy olyan világ ahol érzések nem csak üres szavak, hanem lélekemelő cselekedetek.

Megerősítés: Hétvégi energiák tükrében.

“Amint fent, úgy lent” szól az ősi bölcsesség és a csillagok nem törődnek azzal, hogy hiszünk-e benne, vagy nem, ők ettől függetlenül is járják égi táncukat és ragyogják felénk mindazt az ősi tudást, amelyet, ha a tudatunk nem is bír felfogni, de a mélytudat annál inkább együtt rezeg vele…

A mindenkori égi fényüzenetek ugyanazokat a kozmikus erőket rajzolják fölénk, amelyek bennünk is működnek, mint cseppben a tenger, magban a hatalmas tölgyfa, virágok levelének erezetén a galaxisok formája… Mindazt, amit az egó szűklátókörűsége eltakar, felfedik a csillagok fényjelei. Nem determinálnak, nem jósolnak! Hanem kirajzolják ugyanazon mintázatokat, teremtő erőket, amelyeket itt lenn, mi magunk is élünk, működtetünk.

Ezen a hétvégén a férfi erőt jelölő Mars megérkezik a Nyilas csillagkép nyilának nyílhegyéhez. A nagy anyaölbe, a Tejút-Galaxis közepébe mutató gamma csillag a lelket most hazahívja, megmutatja számára azt az irányt, amelyet követni, elérni érdemes. Nagy erő, nagy motiváció ez! Finom érzékelése annak, hol van a lélek számára az otthon, mik az igazi célok, mi felé érdemes venni az irányt.

A női erő, a Vénusz ugyanakkor vasárnapra az Antares csillaghoz, a Skorpió szívéhez érkezik! Ide is céloz a Nyilas, ide is irányul az a bizonyos nyílhegy… Nő és Férfi így veszi fel a kapcsolatot egymással.

A lélek tüze, a szív szava hívja kettejüket. A Skorpió szívének vörös sugarában az éltető erőt, a mélységes és isteni szerelmet élhetjük meg, amely mélyen átalakít, végzetes halált bocsát az egóra és életre hívja az önvalót…

Szombaton a Nap a Nyilas csillagzat lovasíjászának lábához, sarkához érkezik, a legsarkalatosabb minőségekre derülhet fény, az igazán fontos dolgokért van ideje lépni, cselekedni is. Vasárnap már a Rukbat csillagnál, a Nyilas legfényesebb, alfa csillagánál jár a Nap, ez az egész csillagkép esszenciáját tartalmazva, a magasabb világok felé, a magasabb szintű tudás felé való megnyílást is elhozza. Megérteni a földi élményeinket az égi tanítások, összefüggések tükrében, most időszerű.

Vasárnap, hétfő és kedd az ideje annak is, hogy a Skorpió fényes fullánkja alatt járó Merkúrral együtt haladva, szellemi szinten levágjuk magunkról azokat a gondolatokat, amelyek nem táplálják a boldogságunkat, teljességünket, önvalónk megélését. Tehetjük most mindezt annak érdekében, hogy a decemberben megindult beavató folyamatok tovább zajlanak és itt van már az ideje annak, hogy a hétköznapokban is az isteni minőséget, a szívünknek igaz valóságot éljük!

Zentai Anna Zentai Anna asztrozófus.