Atlantisz Angyalok üzenetei hétvégére: Felszabadulhatsz lelkiekben biztosan és sokkal jobban mint valaha!

Ez egy felszabadulást igéző nap, amikor úgy érzed most felhőtlenül merülhetsz bele a dolgaidba, a céljaidba, a motivációd most egekbe szárnyalhat.

Megalkuvásnak helye nincsen, és sokkal jobban tudsz szárnyra kapni mint máskor. Most valóban tudsz repülni és szabadnak lenni.

A munka és a pénzügyi kérdések előtérbe kerülhetnek, és sokkal inkább okoznak örömet és bánatot. Skorpióban járó hold megengedi a könnyeket ez mind-mind a tisztulás jele. Két oka lehet egy magánélet, párkapcsolati seb, fájdalom ami felszínre törhet, vagy a pénzügyi nehézségek felütik a fejüket, de ezek mind tanítanak, tisztítanak, és jobbá tesznek.

Ha sírsz ez is egyfajta megkönnyebbülés, tisztulási folyamat indul el, igaz érzelmi hullámvasút, de mégis jobb leszel általa.

S, gátat egy akadályt eltüntet, fontos idegrendszeredet és elmédet pihentesd, ez lehet keresztrejtvény, regényolvasása, könnyű séta egy parkban, egy baráti teázás, stb… A lényeg pihentető legyen.

A jó és megfelelő munka és anyagiak egyensúlyba kerülhetnek egy idő után, ami lecsendesít, de ahhoz lépned kell, emelkedned szükséges ahhoz más dimenzióban lásd a dolgokat, legyen az bőséggel vagy jóléttel kapcsolatos tevékenység, vagy magánéleti válság. Megoldást lásd ne az akadályt.

Most mindkettőt érdemes megvizsgálni (párkapcsolati és pénzügyi dolgokat), a lényeg: másik szemszögből tedd! Ne úgy ahogy szoktad hétköznapi jelleggel, sokkal inkább úgy, ahogyan szükséges, más szemszögből és dimenzióból. Globálisan. Sokkal inkább részletekig menőkig, mert ez hozza el a megváltást, és az áldást az életedben. Amint egyensúlyba kerül a karrier, a jólét kérdése úgy kerül egyenesbe a magánéleti helyzeted is. Ez törvényszerű! Egyik a másikat hozza, egyik a másikból következik.

Láss tisztán és reálisan (önmagadat és környezetedet is)! Ez legyen a januári jelmondatod.

Megerősítő áldás: Új szerelem közeleg, az új év elhozza z új életérzést is.

Egy új személy kavarta fel romantikus érzéseidet.

A szerelem angyalai úgy küldték neked ezt a lapot, mint egy Valentin-napi köszöntést. Ez azt jelzi, hogy egy új személy bolygatja fel szerelmi életedet. Talán épp mostanában találkoztál vele, és felkeltette az érdeklődésedet.

Ez a lap megerősíti, hogy érzéseitek kölcsönösek és valóságosak voltak, így hát nyugodtan feltárhatod őket, és a szerelem angyalai ennek megfelelően vezetik majd a lépteidet.

Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, természetesen tanácsot kérhetsz az angyalaidtól és esetleg egy szakembertől vagy valaki mástól, akiben megbízol, hogy jobban ráláss az érzéseidre. Noha talán szenvedélyes dolognak hangzik, hogy egy imádód karjaiba rohanj, a viszony miatti bűntudat azonban hamarosan súlyos teherként nehezedik majd rád. Jobb a problémákkal a jelenlegi kapcsolatodon belül szembenézni, amely érzelmi szempontból nyitva hagyta a kapukat valaki más előtt.

Ez a lap azt is jelentheti, hogy hamarosan találkozni fogsz egy új személlyel. Ez esetben a szerelem angyalai arra kérnek, hogy őrizd meg a hitedet, hogy közeleg a szerelem.

Megérdemled a szeretetet, és szeretetre méltó vagy! Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy legyél éber, mivel sosem tudhatod, mikor érkezik a párod.