Univerzum üzenete péntek hajnalra: Álomidő van.

 

Ne feledjétek, ilyenkor nincs ideje a fogadalmaknak, nincs ideje a “teremtésnek”, nincs ideje a célok elindításának.
Fagyott talajba nem vetünk, mert a porral lesz egyenlő.

Álomidő van. Magunkban dédelgetjük, megálmodjuk -szó szerint- a jövőt.
Türelem. Mindennek elrendelt ideje van.

Magunkban dédelgetjük a jövőt. Csendben vagyunk, figyelünk a lelkünk suttogására, figyeljük a gondolatainkat, az érzéseinket. Álmodozunk, révedezünk, “bambulunk”…és megnézzük mi felé hív a belső világunk… mi az amire megdobban a szívünk, és a lelkesedés megbizserget. Ezeket a képeket őrizgetjük, csiszolgatjuk, kérünk hozzá álmunkban még több jelet, lehetőségeket, utakat a vágyunk eléréséhez.

Nem akarjuk egoból eldönteni hogyan kapjuk meg, hogyan érjük el a célunkat, hanem kérjük, hogy még több lehetőséget, utat mutassanak számunkra a belső üzenőink, a kísérőink, az angyalaink, a mestereink, a felettes Énünk. Belehelyezzük magunkat abba a képbe, ami felé hív a szívünk, és őrizzük mint egy álmot.
És amikor eljön az ideje, kitárjuk a világ felé és útjára bocsátjuk; mint amikor a magból előbújik a friss zöld csíra és hajtás, kidugja fejét a földből és megindul a Nap felé, hogy kibontakoztassa szirmait.

Forrás: Az ősanya

Megerősítés: 2024-es angyali üzenet!

 

A 2024-es év mélyreható, drasztikus változásokhoz vezet, átértékelődnek az emberi kapcsolataid, tisztán látod őket, kik azok, akik körülvesznek, mi célból s hogyan cseleknek.

S a szívügyekben sem várat a változás magára, megérkeznek az új lehetőségek, új emberi kapcsolatok teremtődhetnek.
Lezárul egy korszak, s az ajtók, melyek eddig zárva voltak, most megnyílhatnak előtted. Megérted, hogy a bőséget hogyan teremted.
Az év első fele tartogat váratlan utazásokat, nem várt találkozásokat, rég elfeledett adósságokat visszaadhatnak.

Az év második fele a szellemi, anyagi felemelkedésedben lehet támogató. Összefonódnak a spirituális utak, kialakulnak az egymást támogató csapatok. Megjelennek a rendet, a harmóniát helyreállító folyamatok. Egy mély zuhanásból elindul egy felfelé vivő út.

A lelki változások leginkább tavaszra várhatóak, addigra kihevered azokat az eseményeket, amiket a múlt év okozott Neked. Megengedővé válsz Önmagaddal s hagyod, hogy elragadjanak az érzések. Kortalan a szerelem, s szinte minden korosztály érintve lesz a testi-lelki változások folyamatában. Az egész évet átjárja egy földöntúli misztikus energia, ami felerősítheti a spirituális, gyógyító képességeket.

Ugyanakkor megjelennek, megnyílnak új utak, melyek oly távolinak tűnnek, mégis messzire vivők.
Egy értékrendbeli változás megy végbe benned. Úgy érezheted, hogy elérkezett a Te időd, végre a saját életedet éled. Ugyanakkor felerősödik egy összetartó erő, a “Mi-Együtt” gondolata, ez az érzelem segít benne, hogy ne érezd magad egyedül a világban.

2024 egy bőséget teremtő, misztikus égi erővel összekapcsoló, szerelmet hozó, a lélekben s a szívben békét teremtő év lehet.