Szerelem angyalainak jóslata januári éjszakákra: Romantikus érzések kerítenek hatalmába.

Az érzéseid valódiak, érdemes feltárni azokat.

A szívedben érzett izgalom a szerelem dalát jelképezi, és ez a dal téged szólít.

Ez a lap azt az útmutatást adja számodra, hogy kövesd az érzéseidet. Talán találkoztál valakivel, akitől megdobbant a szíved, és kíváncsi voltál, vajon érdemes-e ezzel a kapcsolattal foglalkozni. E lap szerint a válasz: igen. Tegyél lépéseket: flörtölj, hívd randevúra az illetőt, vagy tudasd vele az érzéseidet.

Ha az utóbbi időben arra vágytál, hogy több romantika legyen az életedben, ez a lap azt jelzi, hogy vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg azt a romantikát. Például “elcsábíthatod” magad úgy, hogy megajándékozod magad egy kényeztető masszázzsal vagy pedikűrrel, ajándékot veszel magadnak, vagy megnézel egy romantikus filmet.

Az is lehetséges, hogy aktívan törekszel a romantikára, és vonzod azt. Először erősítsd meg, hogy a szerelem már benned él. Egy társ bizonyosan felszínre hozza ezeket az érzéseket, amelyek azonban lehetőségként eddig is benned éltek. Minél többször megerősíted a következőt: “Szerelemmel szeretnek”, annál inkább bevonzod ezt az állapotot.

Bizonyos esetekben annak jeleként kapod ezt a lapot, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. Ekkor arra vonatkozó útmutatást ad, hogy tegyél lépéseket, például vedd észre, hogy kik a lehetséges partnerek azok közül, akikkel találkozol, és gyakran járj olyan helyekre ahol ilyen személyek megfordulhatnak (ezek lehetnek a hobbijaiddal vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatos helyszínek).

Szenvedélyek viharában!

Engedd meg a szívednek és a lelkednek, hogy dalra fakadjon örömében.

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál.

Vonzalom és vonzerő amit érzel a másik irányába. Élj egyszer vagy fiatal!

Erős mágneses vonzás van köztetek.

Azért kaptad ezt a lapot, mert erős, dinamikus vonzerőt érzel valaki iránt. Más szóval vonzódtok egymáshoz. Ez erőteljes, örömteli érzéseket kelt, amelyek egymáshoz vonzanak benneteket. Ha ez a személy nem a partnered, akivel elkötelezett kapcsolatban élsz, akkor ez a vonzalom valószínűleg stressz és menekülés forrása is. Gondosan mérlegelned kell a választási lehetőségeidet és a következményeket, mielőtt elhagynád a jelenlegi partneredet (vagy épp vele maradnál az érzéseid ellenére), vagy szeretőt tartanál.
Ha azonban egyedülálló vagy, és ezt a vonzást egy másik független személy iránt érzed, akkor ez a lap jó híreket hoz számodra, és azt jelzi, hogy zöld utat kapsz. Nagyon valószínű, hogy a vonzalom kölcsönös, és érdemes felderíteni a lehetőségeiteket.

Bizonyos esetekben ez a lap arra utal, hogy a vonzalom hiánya jelenti a kapcsolati problémák és a személyes elégedetlenség okát. Ha eleinte volt vonzalom, akkor az visszahozható, ha erőveszítést áldoztok a kapcsolatra.

A szenvedély, a szikrák és a romantika újraéleszthető játékossággal, figyelmességgel, együtt töltött idővel és gondoskodó gesztusokkal.
Hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy útmutatást adjanak neked, amint fontos döntéseket hozol e vonzalom közvetítésével kapcsolatban. A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más. Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.

A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja? Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.